Звездаши широм Европе

59

Свим посетиоцима званичног сајта СД Црвена звезда дајемо кратак увид у игре наших бивших играча који наступају за иностране клубове.

ИТАЛИЈА
Деки Станковић је играо 43. минута за Интеру Палерму, али је теже повредио скочни зглоб. Јучерашњи дан провео је на испитивањима, снимањима, надамо се да су прве прогнозе о дужем одсуству, ипак, биле превише песимистичке.
Александар Луковић је одиграо свих 90 минута за Удинезе на „Олимпику“ и дао допринос победи над Лацијом (1:0).

НЕМАЧКА
Панта по старом. Опет гол за Херту, за тријумф над Бохумом (2:0) и честитку кћеркици Ингрид, са мајице испод дреса. У другој Бундеслиги, некадашњи Звездин капитен Небојша Крупниковић играо је за Падерборн прво полувреме против Келна (1:2), а Ардијан Ђокај и Драган Богавац 90 минута у Кобленцу против Оснабрика 1:0, Богавац је био стрелац победоносног гола за Кобленц.

ЕНГЛЕСКА
Двојица сјајних дефанзиваца, играча из Звездине фудбалске школе и дефанзиваца којим се Енглеска диви, били су на висини задатака – Немања Видић у Манчестер Јунајтеду против Мидлзброа (4:1) и Дејан Стефановић у Фуламу на гостовања Сандерленду (1:1).

ШПАНИЈА
Жига је почео меч у Севиљи у дресу Валенсије, али је играо само прво полувреме. „Слепи мишеви“ су до краја меча убедљиво поражени – 0:3.

ФРАНЦУСКА
И Милан Бишевац и Ненад Ковачевић одиграли су по 90 минута у тиму Ланса, али су поражени од Рена (1:2).

БЕЛГИЈА
Душан Ђокић, популарни „Бобо“ донео је победу Брижу у гостима над Генком (2:1) и одиграо свих 90 минута.

РУСИЈА
Драган Мрђа био је стрелац два гола за Химки у Русији и тиму који тренира Славољуб Муслин донео значајна три бода у утакмици против Луча (3:0).

Претходни текстКритични последњи минути
Следећи текстНове позиције на АТП и ВТА листама