Модел за све утакмице

63

Шокантан епилог утакмице против Бајерна и даље заокупља пажњу наше фудбалске јавности, па и наших фудбалера. Сутра, међутим, на „Маракану“ стиже Напредак. Пред шампионом је 10. коло Суперлиге и обавеза да освоји нова три бода. Та порука провејава за данашње конференције за штампу, на којој су пред новинаре изашли помоћни тренер Зоран Његуш и Игор Бурзановић.

 

„Бајерн је иза нас, шта је било – било је. Међутим, без обзира на резултат, игра из те утакмице мора да нам буде модел за све наредне. Наравно, не можемо да играмо добро само 85 минута већ да се потрудимо да одржимо висок ритам и да будемо тактички одговорни свих 90 минута, све док судија не одсвира крај. Пред нама је Напредак и та утакмица неће бити лака, пре свега зато што екипа мора психолошки да буде спремна и за овај изазов. Ипак, сигуран сам да ћемо одиграти добро и освојити нова три бода“, рекао је
Његуш.

У сличном стилу причао је и црногорски репрезентативац Игор Бурзановић.

„Пoсле утакмица са ОФК Београдом и Бајерном морамо да наставимо у истом стилу. Показали смо висок квалитет, иако се меч у Лиги УЕФА лоше завршио по нас. Сутра ће бити тешко јер нас очекује један сасвим другачији амбијент, али знамо да ће Дделије опет бити уз нас и решени смо да им за такву подршку вратимо добром игром и победом. То је неопходно и да бисмо наставили првенствену трку са Партизаном“, каже Бурзановић.

Сутрашња утакмица Црвена звезда – Напредак почиње у 16.30, а улаз на стадион је – слободан.

Претходни текстСтицати бодове и искуство
Следећи текстПовратак Терминатора???