Двомеч у Немачкој

46

Наши рукометаши вредно раде на Хоргошу и припремају се за наставак сезоне. Агилно је и руководство клуба, које је ових дана разматрало понуду Нордхорна да се обе утакмице 3. кола Купа ЕХФ одиграју у Немачкој.

„Прихватили смо предлог немачког представника да обе утакмице, 16. и 18. новембра, одиграмо на њиховом терену“, саопштио нам је потпредседник српског шампиона Љубиша Стојиљковић.

Разлог је, објашњава Стојиљковић, једноставан.
„Најпре, проценили смо да у двомечу са тако квалитетном екипом као што је Нордхорн немамо теоријске шансе за пласман у даље такмичење. Они су заиста у сјајној форми, а ми у лошој, пошто смо последње две првенствене утакмице изгубили од Колубаре и Металопластике. Уз то, финансијски ћемо добро проћи јер Немци сносе све трошкове нашег боравка. На крају, ово је добра прилика да наши млади играчи стекну искуство и уче мало рукомета од врхунских мајстора. Наши играчи се томе радују, као и сусрету са нашим бившим првотимцем, а сада пивотменом Нордхорна Ратком Стојковићем, који ће нам бити домаћин током боравка у Немачкој“, каже потрпедседник црвено-белих рукометаша.

Претходни текстУз навијаче до победе
Следећи текстЗвезда чека Терминатора