Победа не долази у питање

36

Рукометаши Црвене звезде у суботу од 20:30 часова у хали Шумице играју реванш меч другог кола Купа ЕХФ против турског Мерсина.

Звезда је први меч у Турској изгубила са 27:24, али нико у екипи не сумња да ће заостатак уз подршку са трибина бити надокнађен. Цена улазница за овак меч је 150 динара.

«Нема сумње да смо квалитетнији тим од Мерсина, а у првој утакмици нисмо остварили бољи резултат јер нисмо имали довољно времена да се адаптирамо. Иако имамо младу екипу (просек година 21.3) верујем у успех и пласман у даље такмичење. Целе недеље се припремамо за овај меч, биће одређених промена у саставу и надам се најбољем», речи су тренера Ненада Краљевског.

Оптимисти пред реванш су и првотимци, Курбалија, Пејовић и Милашевић.

«Сигурно је да ћемо дати све од себе да забележимо победу која би нас одвела у даље такмичење где ће нас чекати далеко јачи противници, али о њима сада не размишљамо. Иако је екипа значајно измењена, показала је да има квалитет и сигурно ћемо елиминисати екипу Мерсина», сматрају наши рукометаши.

Иако је било најављивано, Ненад Максић неће наступити за Црвену звезду у овој утакмици пошто већ брани боје друголигаша Смедерева и евентуалним наступом за нашу екипу изгубио би право играња за свој клуб.

Претходни текстНаставак сарадње са Златибор водом
Следећи текстЗвезда и Клек у финалу