Куп шампиона за јуниоре

39

На предстојећем јуниорском Купу европских шампиона који се у суботу одржава у чешком граду Брну, нашу земљу ће у мушкој конкуренцији представљати Црвена звезда.

Екипни првак Србије је и прошле године учествовао у овом најелитнијем Купу што се јуниорског ранга тиче у Москви и у изузетно јакој конкуренцији заузео је друго место иза московског Спорт клуба, а испред тима из Велике Британије и то за само један поен. И сада ђе конкуренција бити веома јака. Долазе шампиони из Босне и Херцеговине (АК Сарајево), Шпаније (Плајас де Кастелон), Велике Британије (Енфилд и Харингеј), Италије (Бергамо), Русије (Спорт клуб Москва), Словеније (Крка Ново Место) и Турске (Циментас).

– Конкуренција је изузетна. Ми бранимо вицешампионску прошлогодишњу титулу. Биће тешко али идемо максимално спремни. Циљ нам је да будемо међу прве четири екипе. Московљани су веома јаки, они су најбољи већ пет година уназад, добри су и Турци, затим Британци. – истакао је руководилац екипе и председник АК Црвена звезда, Дане Корица.

Претходни текстНишта од Лиге шампиона
Следећи текстЈуниори прваци Европе