Трећи дан у Аустрији

44

Велика врућина, рад у две групе, као и комплетирање екипе обележили су преподневни део трећег дана завршних припрема фудбалера Црвене звезде у аустријској бањи Бад Тацмандорф.

Због чињенице да у вечерњем термину Црвена звезда игра пријатељску утакмицу са румунским Националом, тренер Бошко Ђуровски одлучио је да подели рад екипе у две групе. Играчи на које рачуна за утакмицу имали су обавезе у теретани, док су остали радили на тактици, првенствено померању линија и брањењу прекида.

Са екипом је данас први пут тренирао и репрезентативац Хондураса Паласио. 22-годишњи фудбалер стигао је синоћ у Звездину базу у Аустрији и налазиће се неколико дана на проби. Игра на позицији десног бека. 

Екипи су се придружила и појачања из Јужне Америке. Аргентинац Баркос и Еквадорац Салас су у друштву сународника Секунда Кастиља стигли око 12 сати. Нови фудбалери упознали су са представницима стручног штаба и саиграчима и од сутра ће бити на располагању шефу стручног штаба Бошку Ђуровском.

Као и увек добро расположен и насмејан, Секундо Кастиљо спремно дочекује нову сезону, иако је због репрезентативних обавеза имао само неколико дана одмора.

“Нисмо се се прославили на Купу Јужне Америке. Лично сам задовољан наступом на турниру у Венецуели, али ми је жао што нисмо остварили бољи резултат. Имао сам мало одмора које сам провео са девојком Брендом у Еквадору и сада са нестрпљењем очекујем нове изазове у дресу Црвене звезде“.

Данашњем тренингу присуствао је и члан УО Црвене звезде Владимир Југовић.  Некадашњи фудбалер нашег тима живи последњих година у Бечу и посматраће меч који се од 18 сати игра са Националом.

Због лакше повреде дан одмора је добио Игор Бурзановић, док је лакшим интензитетом због болова у скочном зглобу тренирао Огњен Короман.

Претходни текстТешко време за игру
Следећи текстБроновицки у Звезди