Милан Пуровић – звездин спортиста априла

152

Фудбалер Милан Пуровић је у среду добио признање „Звездин спортиста месеца“ за април које традиционално додељује „Звездина ревија“ најбољем спортисти Спортског друштва Црвена звезда.

Пуровић је у деветом по реду избору проглашен за најбољег у великој звездиној породици због одличних игара и голова који су Црвеној звезди отворили пут ка шампионској титули и пласман у финале Купа Србије.

Нашем нападачу је трофеј намењен најбољем спортисти предао Зоран Аврамовић, директор Црвена звезда маркетинга, док му је новчану награду у износу од 40.000 динара, коју додељује УНИ Груп, уручила Стела Саватовић. Пуровић се новчаног дела награде одрекао у корист хуманитарне акције „Делије за наше Косово и Метохију“ у оквиру које ће се 13. маја одржати концерт на северној трибини Маракане.

Милан Пуровић је иначе други фудбалер Црвене звезде који је добитник овог признања пошто је пре њега у новембру то био и капитен Дејан Миловановић.

Овом приликом су извучени и добитници награда у квизу „Звезда ми је све“. Шеф стручног штаба Црвене звезде, Бошко Ђуровски, извукао је три коверте са тачним одговорима, а највише среће су имали:

1. Милица Јокић (Нови Сад)
2. Слободан Живојиновић (Клење)
3. Александар Илић (Јајинци)

Награде ће добитницима бити уручене на следећем избору Звездиног спортисте месеца.

Претходни текстИпак без победе
Следећи текстЛако до бодова