Без голова у Новом Саду

56

Црвена звезда и Војводина су у трећем колу плеј-офа Меридијан Суперлиге гостује у Новом Саду поделили бодове у утакмици одиграној у јаком темпу са мало прилика за гол. Звезда је имала више од игре, али је у финишу домаћин пропустио добре шансе.

Војводина – Црвена звезда 0:0

Војводина: Кахриман, Стошић, Пекарић, Ђурић, Петковић, Качар, Давидов, Пантелић (87′ Настић), Тадић (60′ Сикимић), Буач (70′ Смиљанић), Деспотовић

Црвена звезда: Ранђеловић, Анђелковић, Милијаш, Короман (75′ Георгијев), Ђокић, Бурзановић (54′ Трајковић), Туторић, Гај, Рашковић (67′ Перовић), Баста, Миловановић

Гледалаца: око 10.000
Судија: Драгомир Станковић (Београд)
Жути картони: Давидов – Бурзановић, Перовић

Није успела наша екипа да забележи победу над неигодном Војводином иако је у већем делу сусрета била бољи ривал. Међутим, Звезда је тешко долазила до шанси за гол, а оно мало правих прилика није успела да искористи.

Додуше, ни срећа није била савезним нашег тима пошто је у првом полувремену Баста после сјајног ударца погодио пречку. Тој шанси је претходио шут Коромана који је голман домаћих успео да одбрани.

Иницијатива Црвене звезде наставила се и у другом полувремену, али наставила се и прича виђена у првих 45 минута. Упркос иницијативи, тешко су стваране шансе, а најбољу је пропустио Милијаш који је оклевао са ударцем после Рашковићеве асистенције па је Кахриман на крају успео да изађе као победник из тог дуела.

У самом финишу, као да је пала концентрација нашим играчима, а и умор је учинио своје, па је Деспотовић имао две одличне прилике. Срећом, у оба наврата је био непрецизан па је меч завршен поделом бодова.

Претходни текстЈедва до полуфинала
Следећи текстБорис наставља са успесима