Дејан Рибаћ – Звездин спортиста јануара

1037

И овог месеца конкуренција за избор најбољег спортисте била је достојна, јер је кошаркаш Милан Гуровић опет пунио кош европских противника, а пливачица Јована Богдановић наставила је серију рекорда, стрелци и мачеваоци су имали много успеха на домаћој сцени…

 


Званично најуспешнији је српски боксер у минулој години, заузима треће место у средњој категорији за целу Европу и то је огромно признање за Црвену звезду и за српски бокс у целини, а наш боксер најављује да ће се у догледно време борити за европску круну.
Најбољи Спортиста месеца јануара је Дејан Рибаћ из Црвене звезде Гинис. Изабран је и за најбољег српског професионалног боксера пошто је у 14 профи борби остварио исти број победа. У наредном периоду први циљ му је освајање ВБЦ појаса за Медитеранског првака, а у најскорије време укрстиће рукавице са једним познатим ривалом из Италије.


Специјалну плакету ЗВЕЗДИН СПОРТИСТА МЕСЕЦА Дејану Рибаћу уручиo је др. Мирослав Поповић, председник Савета СД Црвена звезда и председник клуба Црвена звезда Гинис.


Новчану награду у износу од 40.000 динара, коју додељује TEHNIKOM, као подршка избора Звездиног спортисте месеца јануара, Дејану Рибаћу је уручила Нела Савић, ПР менаџер Техникома, док је поклон пакет производа фирме Агримес, једног од сталних спонзора Звездине ревије, уручила Ивана Павловић представник Агримеса.

Претходни текстПобеда Партизана
Следећи текстСпремни за наставак сезоне