Драган Јовановић – Звездин спортиста месеца децембра

97

Звездин спортиста месеца за децембар је кик боксер Драган Јовановић, освајач златне медаље на првенству Европе које је одржано у Скопљу.

Јовановићу је припала част да у, као и увек, оштрој конкуренцији, буде пети лауреат овог сада већ традиционалног признања пошто је у дисциплини лоу кик у категорији преко 91 кг успео да се попне на европски трон и тако својој богатој ризници трофеја дода још један.

„Захваљујем се Црвеној звезди на признању. Увек је лепо када си окружен људима који цене успехе. Ова награда ће ми представљати додатни подстрек да наставим са радом и да бележим успехе“, изјавио је Јовановић.

Специјалну плакету која се додељује Звездином спортисти месеца уручио је Александар Влаховић, председник скупштине СД Црвена звезда, док је чек у износу од 40.000 динара уручио Слободан Вучићевић, председник Управног одбора.

Уз резиме учињеног у овој години, челни људи Црвене звезде су најавили наредне потезе.

„Уз почетак реконструкције дворане, за следећу годину планирамо отварање клуба спортиста који ће чинити целину са Звездиним прес центром. Наравно, очекујемо да наши клубови и спортисти наставе да бележе успехе на домаћој и међународној сцени и да Црвеној звезди и њеним навијачима донесу много радости“, истакао је Вучићевић.

По завршетку доделе награда којој је присуствовао велики број бивших и садашњих спортиста Црвене звезде, емитована је нова телевизијска емисија „Звездина ревија“, а представљени су и нови број Звездине ревије и једнолисни календар за 2007. годину.

Претходни текстНовогодишња прослава рукометаша
Следећи текстУЛЕБ одбио жалбу