Успешно гала вече

87

У понедељак је са великим успехом одржано гала донаторско вече „Звездино вече, звездино сутра“ на којем су прикупљена значајна средства за реновирање спортске дворане Спортског друштва Црвена звезда.

Од продаје столова, донација и од аукције лопти са потписима бивших и садашњих звездиних фудбалера, кошаркаша, одбојкаша и рукометаша прикупљено је укупно 278.000 евра што је уз раније прикупљена средства 80% средсзава неопходних за реновирање дворане нашег Спортског друштва која ће се у наредних пет година носити име „Ирва“ захваљујући Ђорђу Ницовићу који је са највећом донацијом од 30.000 евра стекао право да именује дворану.

Било је лепо бити у Кристалној дворани хотела Хајат где су се на једном месту нашли бивши и садашњи асови Црвене звезде, бројне званице, угледни привредници и пријатељи нашег клуба уз велики број личности са српске културне сцене. Укупно 351 званица је могла да ужива у дружењу и програму који су водили Бранка Невистић, Драган Николић и Бојин Ћетковић, а у којем су наступили Бајага, Здравко Чолић, Тијана Дапчевић и други.

Осим продаје столова и донација, значајна средства су остварена од продаје лопти на аукцији. Фудбалску лопту са потписима звездинихх асова купио је Еуген Џаф и фирма Салфорд за суму од 15.000 евра. Кошаркашка лопта са потписима бивших играча и садашњег првог тима продата је за 5.500 евра Драшку Петровићу и Телекому. Одбојкашка лопта са потписима некадашњих ведета нашег мушког и женског тима је продата за 4.000 евра Ђорђу Антељу и компанији Гемакс, док је рукометна лопта са потписима бивших и садашњих играча за 2.100 евра отишла у руке Будимира Костића из Рајфајзен банке.

Спортско друштво Црвена звезда на челу са председником Александром Влаховићем и председником Управног одбора, Слободаном Вучићевићем се захваљује свима који су помогли прикупљању средстава за реконструкцију наше дворане и који су дали свој прилог звездини спортисти имају боље сутра.

Претходни текстПрекинут низ пораза
Следећи текстПлаћа се данак умору