Победа на опроштају

38

Победом над чачанским Борцем од 2:1 у веома занимљивој утакмици одиграној пред близу 10.000 гледалаца на Маракани, Црвена звезда је тријумфално завршила први део сезоне.

Црвена звезда – Борац Чачак 2:1
Ђокић 11′, 58′ – Тамвањера 69′

Црвена звезда: Ранђеловић, Пантић (46′ Тадеу), Бишевац, Гај, Анђелковић, Кастиљо, Баста, Трајковић (57′ Тришовић), Миловановић, Аилтон (81′ Милијаш), Ђокић

Борац Чачак: Ерић, Јашић, Рендулић, Дмитровић, Крстески (80′ Спасојевић), Ђоковић, Крњинац, Никитовић, Арсенијевић (66′ Павловић), Миловановић (66′ Симић), Тамвањера

Гледалаца: око 8.000
Судија: Миодраг Гогић (Нови Сад)
Жути картони: Дмитровић

Лепо је било бити данас на нашем стадиону и радовати се новој победи у одличном амбијенту. Звезда је одиграла веома добро, али све честитке заслужују и Чачани који су играли максимално отворено.

Наша екипа је повела из прве праве шансе. Миловановић је идеално проиграо Ђокића којем из близине није било тешко да затресе мрежу. Још неко време је наша екипа диктирала темпо, да би гости потом преузели иницијативу и били близу изједнашењу.

У другом полувремену је Борац први озбиљније припретио преко Ђоковића, али само минут касније је Ђокић својим другим голом удвостручио предност. Десетак минута касније, голом Тамвањере, Борац враћа неизвесност утакмици, али временом губи снагу.

Звезда то користи да поново наметне свој ритам игре и пропушта неколико солидних шанси да забележи убедљивију победу. На крају, може се рећи да су стадион сви напустили задовољни.

Ово је била опроштајна утакмица Милана Бишевца који каријеру наставља у Лансу у Француској, а по завршетку утакмице испраћен је са терена овацијама.

Претходни текстЈуниори део спектакла у Бањалуци
Следећи текстДебакл