Опроштајна утакмица Милана Бишевца

55

Црвена звезда у суботу од 13 часова против чачанског Борца игра последњу утакмицу у првом делу сезоне. Тим поводом је одржана конференција за новинаре на којој су говорили помоћни тренер, Бошко Ђуровски, и дефанзивац Милан Бишевац који је данас постао отац и добио сина.

Бишевац ће сутра одиграти и свој последњи меч за Црвену звезду пошто, како је још летос уговорено, каријеру наставља у француском Лансу чије боје брани и наш бивши капитен, Ненад Ковачевић.

„Било је много утакмица и тренутака који се не заборављају. Сећам се да мој почетак у Црвеној звезди био тежак, али је временом све дошло на своје место, постао сам и репрезентативац. У Црвеној звезди сам постигао све, а једино ми је жао што нисам играо у Лиги шампиона. Одлазим у Ланс да покажем да вредим, а видећемо куда ће ме даље однети пут“, рекао је Бишевац и наставио:

„Када сам почињао каријеру, нисам очекивао да ће се ствари одвијати тако великом брзином. Изгледа да ми је тако суђено. Тешко ми је да причам на тему одласка у овом тренутку и само бих се захвалио свим саиграчима, тренерима, клубу и навијачима, али и онима који нису веровали у мене. Одлазим пуног срца у тренутку када Звезда има 12 бодова предности у односу на вечитог ривала од којег никада нисам изгубио“.

За нашег дефанзивца речи хвале је нашао и Бошко Ђуровски:

„Морамо достојно да се опростимо од Милана Бишевца јер је он за кратко време урадио много. Нема сумње да је заслужио да једног дана заигра и за неки већи клуб. Знам да ће тек када оде у Ланс видети колико је и Црвена звезда велики клуб“.

Први Бајевићев сарадник о сутрашњој утакмици са Чачанима каже:

„Чека нас последња утакмица у години. Ако бих тражио реч којом би се описало претходних шест месеци онда би то била озбиљност. Било је успона и падова у нашој игри, али на озбиљност не може да се стави ниједна замерка. Очекујемо да тако буде и сутра“.

Стручни штаб против Борца неће моћи да рачуна на повређене Јоксимовића, Пуровића и Перовића, док Георгијев неће играти због картона. Подсећамо да је улаз на утакмицу слободан и зато очекујемо велики број гледалаца на трибинама Маракане.

Претходни текстИн мемориам – Никола Јокановић
Следећи текстТешка победа у Суботици