Дејан Миловановић – звездин спортиста месеца новембра

99

Четврти по реду Звездин спортиста месеца је капитен Фудбалског клуба, Дејан Миловановић, коме су признања уручена на свечаности одржаној у четвртак у Звездином прес центру.

Избор Миловановића за спортисту месеца новембра је логичан поштп је Црвена звезда у националном шампионату остварила 10 бодова предности на табели, а Миловановић је као капитен био предводник до тог успеха.

Новчану награду у износу од 40.000 динара Миловановићу је уручио Горан Ђаковић, генерални директор компаније Сага и члан Управног одбора СД Црвена звезда.

„СД Црвена звезда и Звездина ревија ову јако квалитетну традицију имају намеру да наставе. Предузеће Сага као само једна од малих карика у том великом ланцу пријатеља Црвене звезде је имала част да уручи награду и надамо се да ћемо бити у прилици да то учинимо још много пута. Част ми је и срећа да сам члан породице Црвене звезде и што имам прилику да уручим награду капитену Фудбалског клуба који је њена перјаница“, рекао је Ђаковић.

Специјалну плакету намењену спортисти месеца уручио је Зоран Аврамовић, главни и одговорни уредник Звездине ревије. Дејан Миловановић, који се новчане награде одрекао у корист дома за незбринуту децу у Звечанској, захвалио се на признању следећим речима:

„Захвалан сам Звездиној ревији, целом Спортском друштву и мојим саиграчима без којих не би добио ово признање. Обећавам да ћу у будућности дати све од себе да будем много бољи“.

Претходни текстЛако против Чачана
Следећи текстИн мемориам – Никола Јокановић