Пет лаких комада

28

Mожда и лакше него што се очекивало, Црвена звезда је у 14. колу Меридијан Суперлиге победила екипу Земуна. Иако без готово пола тима, наша екипа је приказала доста добру игру и остварила најубедљивију победу ове сезоне.

Црвена звезда – Земун 5:0 (3:0)
Миловановић 18′, Анђелковић 33′, Кастиљо 45′ , Ђокић 73′(пен), Бишевац 80′(пен)

Црвена звезда: Ранђеловић, Анђелковић, Пантић, Бишевац, Јоксимовић (77′ Адамовић), Кастиљо, Миловановић, Тришовић (26′ Милијаш), Георгијев, Ђокић, Рашковић (7′ Тадеу)

Земун: Радаковић (46′ Супић), Путничанин (46′ Ковачевић), Игњатијевић, Савић, Богуновић, Митровић, Видовић, Теодоровић, Веселиновић, Мештер, Илић

Гледалаца: 1.500
Судија: Михаило Јекнић (Београд)
Жути картони: Теодоровић, Ковачевић

Земунце је начео Миловановић ударцем по земљи са 20 метара, а предност је удвостручио Анђелковић ефектним поготком када је искоса са леве стране погодио супротан угао противничког гола. На истеку првог дела игре, у стрелце се уписао и Кастиљо који је четврти пут ове сезоне постигао гол главом, овога пута на асистенцију Ђокића.

И у другом полувремену Звезда је имала више од игре, али је тешко стварала шансе. Ипак, још два пута је успела да затресе мрежу гостију и оба пута из пенала. Први пут је пенал досуђен након играња руком једног од дефанзиваца Земуна, а сигуран извођач је био Ђокић, док је други пут судија на белу тачку показао након пркршаја над Тадеуом. Стрелац са пенала је био Бишевац.

На крају, треба рећи да је Миланко Рашковић повредио скочни зглоб и већ на почетку је морао да напусти терен, а пред крај је прилику да заигра добио Горан Адамовић којем је ово био деби за први тим.

Претходни текстНа Земун без пола тима
Следећи текстПоново „пукла“ стотка