Нада умире последња

62

Рукометаши Црвене звезде су забележили прву победу у Лиги шампиона пошто су у петом колу групе Ц били бољи од Висле Плоцк резултатом 33:22 (14:13).

У одличној атмосфери пред око 1500 гледалаца, наша екипа је остварила убедљиву победу и сачувала шансе да се домогне трећег места у групи и настави такмичење у Купу купова.

У првом полувремену је наша екипа много грешила и промашивала, али је захваљујући сјајном голману Перишићу и расположеном капитену Максићу ипак имала минималну предност.

Међутим, у наставку је виђена сасвим друга слика. Разиграли су се наши играчи, заиграли много чвршће у одбрани из које су проистакле бројне контре, а када се не све то додају одличне одбране Перишића, резултат је убедљива победа.

На крају, вреди издвојити детаљ који се десио по завршетку меча када је делегат из Мађарске изашао пред навијаче Црвене звезде и аплаузом их поздравио и честитао им на атмосфери коју су направили и коректном навијању.

Црвена звезда: Перишић (19 одбрана), Веркић (1 одбрана), Вуковић, Пејовић 1, Шћепановић, Максић 10, Радановић 3, Павлов 2, Лековић 4, Симић 6, Савић 7, Милошевић, Курбалија, Милашевић

Претходни текстУ финалу против „поштарки“
Следећи текстКрај европске авантуре