Без четворице на ОФК

48

Фудбалери Црвене звезде у суботу од 18 часова у дербију 10. кола Меридијан Суперлиге дочекују екипу ОФК Београда. Дан пред ову веома битну утакмицу, на конференцуији за новинаре су говорили репрезентативци Милан Бишевац и Александар Тришовић.

Шеф стручног штаба, Душан Бајевић, на сутрашњем сусрету неће моћи да рачуна на повређене Басту, Ранђеловића, Перовића и Георгијева, али ће се у тиму упркос повредама вероватно наћи Гај и Пантић.

„Чека нас тешка и неизвесна утакмица јер нам долази екипа која игра леп фудбал о чему говори и позиција на којој се налази на табели. Очекујем борбу током свих 90 минута, али верујем да ћемо уз подршку навијача и ову препреку успешно прескочити и учврстити се на првом месту на табели. Победом би на неки начин преломили првенство јер бисмо стекли лепу предност у односу на све ривале“, рекао је Бишевац који је фудбал почео да тренира баш у ОФК Београду.

„Очeкујем лепу утакмицу, прави дерби. Знам да се од нас очекује да одиграмо добро и сви желимо да оправдамо та очекивања. Од улоге фаворита не можемо да побегнемо, играмо на нашем стадиону и немамо чега да се плашимо. Зато и очекујем победу иако је противник веома јак о чему најбоље говори његова позиција на табели“, сматра Тришовић који је пре одласка у иностранство такође носио дрес клуба са Карабурме.

Милан Бишевац каже да претње које долазе из супарничког табора могу само да буду додатни мотив.

„Не памтим када је неко тако претио Звезди, поготово када долази на Маракану. Те претње могу само да буду мотив више за нас. Терен је једино мерило и на њему ћемо показати да смо бољи иако поштујем квалитет противника и играче попут Ракића, Петровића и Симића. Најважније је ипак како ћемо ми одиграти и ако испоштујемо све што тренер од нас буде тражио све ћемо успешно одрадити“.

Слично размишља и Тришовић који у Звезди игра на позицији бека, а у националној селекцији у везном реду.

„Терен је једино мерило квалитета, а изјаве по новинама могу само да иритирају. Њихово је право да се надају освајању бодова, а наше је да покажемо да смо бољи. Што се тиче позиције на којој играм, мени је најважније да будем у тиму, свеједно на ком месту у тиму. Најважније је да сви буду задовољни играма које приказујем“, изјавио је Тришовић.

Цене улазница за сутрашњу утакмицу су 200, 300 и 400 динара.

Претходни текстЛако против Северних Ираца
Следећи текстЈош једна победа