Ослабљени у Новом Саду

43

После паузе од две недеље, фудбалери Црвене звезде настављају такмичење у Меридијан Суперлиги. У суботу наша екипа у утакмици деветог кола гостује у Новом Саду где ће одмерити снаге са Војводином. Тим поводом је данас одржана конференција за медије на којој је говорио тренер Душан Бајевић.

Наша екипа је паузу у првенству искористила да се одмори и да је поправе поједини детаљи у игри.

„У одсуству репрезентативаца смо радили колико смо могли. Првих неколико дана смо искористили  да одморимо екипу, а потом смо радили на техничко-тактичким детаљима. Жеља ми је да се после наредне три утакмице у рад са првим тимом укључе и поједини играчи из Омладинске школе“, рекао је Бајевић додавши да Грк Кутроманос у овом тренутки није играч за Црвену звезду.

Бајевић истиче да је меч са Војводином први у низу од три које Звезда жели да добије и на тај начин се можда одлепи на табели у односу на пратиоце.

„Показало се да нема лоших екипа, а у нашем првенству свако сваког може да победи. И Војводина ће сигурно бити додатно мотивисана против нас, али ми у сваки меч улазимо максимално озбиљно. Играчи имају сбаге и умећа, верујем у њих, и надам се да ће у Новом Саду то потврдити“, сматра наш шеф стручног штаба који од новајлија очекује да кроз утакмице потврде да им је форма у успону.

Црвена звезда у сутрашњи меч улази ослабљена неиграњем неколицине стандардних првотимаца пошто су осим дуже време повређеног Басте ван строја и Георгијев, Перовић, Ранђеловић и Бишевац.

Претходни текстТроицки спреман за нове победе
Следећи текстБорбено на Колдинг