Ненад Беђик – најбољи у септембру

95

Ненад Беђик, веслач Црвене звезде, проглашен је за „Звездиног спортисту месеца“ за септембар 2006. године.

На свечаности одржаној у петак у Звездином прес центру, по други пут је обаљен избор за најбољег спортисту нашег Спортског друштва, а част да у жестокој конкуренцији понесе звање најбољег припала је младом веслачу.

Ненад Беђик је минулог месеца постао двоструки шампион Балакан у јуниорској конкуренцији у дисциплинама четверац и дубл скул. На државном првенству је био шампион у четверцу и вицешампион у скифу.

Трофеј намењен Звездином спортисти месеца Беђику је предао Зоран Аврамовић, директор Црвена звезда маркетинга, док је чек у износу од 40.500 динара, који дарује компанија Штарк, добитнику уручио потпредседник СД Црвена звезда, Миодраг Николић.

Нашем веслачу је припао и пакет производа компаније Агримес, једног од спонзора Звездине ревије која је и организатор избора.

На данашњој свечаности је премијерно приказана и емисија „Звездина ревија“ која ће у суботу бити премијерно емитована на РТС, а затим и на СОС каналу. Ова емисија ће сваког месеца представљати последњи број часописа нашег Спортског друштва.

Претходни текстСпремни за Шамбери
Следећи текстЛако против Слована