Сутра против Борца у Чачку

35

Црвена звезда у недељу од 16:30 часова игра у Чачку против Борца утакмицу петог кола Меридијан Суперлиге. На конференцији за новинаре дан пред утакмицу говорили су Иван Ранђеловић и Душан Ђокић.

Прво питање се односило на то колико се игра Црвене звезде променила након одлазака и долазака играча.

«Променила се доста јер смо у Жигићу имали играча потпуно другачијег профила у односу на Аилтона. Користили смо његову висину и квалитет, а доласком Аилтона лопта је више на земљи и мислим да играмо брже. На утакмици у Бањалуци смо показали једну игру на нивоу какав би Црвена звезда требало да има», сматра наш нападач.

«Мислим да на основу једне пријатељске утакмице не можемо да кажемо да ли су тим или игра потпуно другачији. Ипак, види се да смо добили искусне и проверене играче. Показали смо у Бањалуци једну нову Звезду и надам се да ћемо такве игре и резултате бележити и на наредним утакмицама», рекао је голман наше екипе.

Потом је на ред дошла утакмица са Борцем. Наши играчи кажу да је то гостовање на које се иде под посебним притиском.

«Увек је тешко играти у Чачку. Тако ће бити и овог пута. Борац је увек незгодан противник и против Звезде увек даје свој максимум, као и остале екипе. Гледаћемо да се овог пута вратимо са три бода, а то је могуће само ако пружимо свој максимум», рекао је Ранђеловић који је додао да се играчи труде да не мисле још на дуел са Либерецом.

«Идемо утакмицу по утакмицу и сада нам је најбитније да добијемо у Чачку јер је првенство исто толико битно колико и европска такмичења. Можда је тренутак за гостовање у Чачку помало незгодан, али ми смо професионалци и морамо тако и да се понашамо».

Слично размишља и Душан Ђокић.

«Нико од играча нити неко из стручног штаба не помиње утакмицу са Либерецом. Окренути смо утакмици са Борцем и потрудићемо се да прекинемо незгодну традицију. Успели смо већ да прекинемо традицију лоших резултата у првом колу па верујем да ћемо и сутра прекинути још једну лошу традицију».

Екипа ће данас поподне обавити тренинг у Београду, а затим креће пут Чачка где ће преноћити и дочекати сутрашњу утакмицу. На утакмици са Борцем Звезда ће по први пут играти у наранџастим дресовима.

Претходни текстВратио се Поповић
Следећи текстРукометаши у Лиги шампиона!