Убедљива победа у Бањалуци

459

Црвена звезда је у Бањалуци у утакмици одиграној пред петнаестак хиљада гледалаца поводом осамдесетогодишњице ФК Борац забележила убељиву победу над домаћином. За нашу екипу, која је играла у комбинованом саставу, дебитовали су Аилтон и Сегундо Кастиљо и оставили одличан утисак.

Борац – Црвена звезда 1:5 (0:4)
Савић 64′ – Трајковић 4′, Ђокић 32′, Аилтон 36′, 39′, Рашковић 80′

Црвена звезда је меч одиграла у саставу Ранђеловић (46′ Радивојевић), Пантић (63′ Бојан Миладиновић), Анђелковић (63′ Томовић), Туторић (63′ Адамовић), Гај (63′ Јоксимовић), Кастиљо, Трајковић (63′ Лечић), МИлијаш (63′ Игор Миладиновић), Тадеу (54′ Кривокапић), Аилтон (46′ Пуровић), Ђокић (46′ Рашковић)

Шеф стручног штаба може да буде задовољан игром коју су приказали наши играчи, а нарочито оним што смо били у прилици да видимо у првих 45 минута игре када се истакао Бразилац Аилтон. Иако недовољно спреман, Аилтон је асистирао код прва два поготка, а друга два су његово дело.

У 4. минуту је идеално центрирао са десне стране па Трајковићу са пар метара није било тешко да главом у паду затресе мрежу домаћина. У 32. минуту Бразилац је на петерцу несебично послужио Ђокића иако је и сам могао да погоди мрежу противника, да би у 36. и 39. минуту и сам успео да се упише у стрелце у стилу великог голгетера нашавши се у оба наврата сам пред противничким голманом.

Шансе да се упишу у стрелце имали су још и Ђокић у деветом, односно Кастиљо (једини одиграо цео меч) у 29. минуту, али се у изгледним ситуацијама за постизање гола нису прославили.

Нешто мање узбиђења било је у анставку сусрета. Бањалучани су у 64. минуту смањили предност Црвене звезде лепим голом Савића који је шутирао са око 25 метара, да би коначан резултат поставио Рашковић на асистенцију омладинца Игора Миладиновића. Победу је убедљивијом могао да учини Кривокапић када се у последњем минуту нашао сам пред голом, али је његов шут био непрецизан.

Претходни текстТитула за јуниоре
Следећи текстСтефанов у Звезди