Спремни за другу фазу припрема

45

Дан пред полазак на другу фазу припрема која ће се обавити у Аустрији, шеф стручног штаба Црвене звезде, Душан Бајевић, одржао је конференцију за медије.

Прво питање се односило на Младена Лазаревића који је упркос томе што је обавио неколико тренинга са Црвеном звездом прешао у редове вечитог ривала.

„Немам шта да кажем осим да нас је изненадио. Можда је и боље што је тако урадио, и за њега и за нас“, изјавио је Бајевић и одмах се надовезао на причу о доласку голмана Саше Радивојевића.

„Узели смо четвртог голмана да бисмо били сигурнији на тој позицији, а браниће ко буде био најбољи. Радивојевића добро познајем још од раније, а бранио је и у Грчкој где је имао доста добру полусезону“, рекао је наш тренер.

Ангажовање штопера је и даље приоритет у овом прелазном року.

„Због штопера ме боли глава. Покушавамо и даље да пронађемо право решење, нисмо одустали нити смемо да одустанемо. Тражимо, разговарамо на разним странама. Знате и сами на које све тешкоће наилазимо, није нимало лако. Надамо се да ће нам се нови штопер прикључити током припрема у Аустрији“, изјавио је Бајевић.

Играчи су по повратку са Златибора тренирали у Београду, а на данашњем трнингу су имали нова тестирања. Акценат је био на физичкој припреми играча, док ће се у Аустрији више радити на тактичко – техничком плану.

„Задовољан сам радом свих играча. У Аустрији ћемо кориговати неке ствари и почећемо полако да стварамо екипу кроз тренинге и утакмице. Времена за губљење нема. Баста и Жигић ће у Аустрији у почетку радити по посебном програму, а затим ће се укључити у рад са остатком екипе“, речи су шефа стручног штаба Црвене звезде.

Екипа у Аустрију одлази у суботу поподне, а током боравка у Бад Лојперсдорфу ће одиграти четири пријатељске утакмице са Граткорном, Младом Болеслав, Штурмом и Либерецом.

Претходни текстЗадовољни полусезоном
Следећи текстОбављен жреб за нову сезону