Цветекс нови спонзор

378

У новој сезони уз Црвену звезду ће како на домаћој сцени тако и у Лиги шампион, стајати нови спонзор, познати београдски бренд у производњи спортске опреме, на челу са Стојаном Цветковићем. Уговор о сарадњи потписан је јуче у просторијама Звезде, пред представницима медија.

Са нама је господин Цветковић, први човек фирме коју ћемо током наредне сезоне представљати и рекламирати, а она ће наше играче облачити. Он је и раније био уз наш клуб, а у протеклој сезони опремом опскрбљивао наш јуниорски погон. Надамо се дугорочној сарадњи – истакао је председник црвено-белих, Блажо Чабаркапа.

Задовољство договореном сарадњом истакао је и Драгутин Макарић.

Најзад смо пронашли човека спремног да улаже у рукомет. Реч је о правом спонзору после дужег времена. Носићемо опрему Цветекс, познату у земљи и ван ње.

Био је, наравно, ред да се чује и друга страна.

Осећам се лепо што смо наше разговоре завршили и коначно ставили потписе на уговор – истакао је Стојан Цветковић. – Честитам Звезди нову титулу и желим да трофеје освајамо и у наредној сезони, посебно на међународној сцени. Драго ми је што сарађујем са једним брендом који се зове Црвена звезда и изражавам посебно задовољство што ћу сарађивати са клубом који има визије.

Кроз отприлике 15 дана како је најављено, у Црвеној звезди ће бити одржана нова конференцијаза штампу, на којој ће бити речи о предстојећој сезони, плановима, појачањима…

Претходни текстНова хуманитарна акција
Следећи текстСписак играча за Аустрију још није познат