На реду је Хабитфарм

39

Фудбалери Црвене звезде у петак преподне су отишли пут Ивањице где ће сутра од 16 часова одиграти меч 26. кола Меридијан Суперлиге са домаћим Хабитфармом. Непосредно пред полазак за Ивањицу, одржана је конференција за новинаре на којој су говорили Марко перовић и Бојан Миладиновић.

Миладиновић и Перовић се ове сезоне не могу назвати стандардним првотимцима, али прилику коју добијају за сада су успешно користили. Обојица истичу да ће на тренинзима дати све од себе да се наметну за место у тиму, а пред сутрашњи меч кажу да су амбиције Црвене звезде јасне.

„Надам се новој доброј игри и освајању нових бодова. У Ивањици нас чека тежак посао, али верујем у победу после које смо за још један корак ближи освајању титуле шампиона. Домаћин ће сигурно бити веома мотивисан јер се бори за опстанак, а у својим редовима имају неколико појединаца који ће имати мотив више да се докажу против нас“, рекао је Миладиновић који је у јануару био близу одласка у иностранство.

„Иако никада нисам играо у Ивањици, знам да нас чека тешко гостовање на којем је Црвена звезда последњи пут поражена. Ипак, нас занима само победа. Поштујемо сваког противника, али верујемо у себе и ако одиграмо као у Нишу и неким претходним дуелима верујем да победа неће изостати“, сматра Перовић.

Црвена звезда ће у Ивањици у петак од 17 часова обавити последњи тренинг пред сутрашњу утакмицу за коју тренер Валтер Зенга нема већих проблема око састава тима.

Претходни текстПризнање за Златка Дошљака
Следећи текстТешка победа у Ивањици