Пети сет поново кобан

51

Одбојкашице Црвене звезде нису успеле да се пласирају у финале плеј офа шампионата Србије и Црне Горе јер су у петој полуфиналној утакмици поражене од Поштара 064, поново у пет сетова и после велике борбе. Резултат по сетовима је гласио 25:21, 21:25, 25:18, 22:25 и 17:15.

После више од два сата игре, Звезда је претрпела пораз. Четврти пут у пет мечева се играло пет сетова, а срећа је овога пута била на страни Поштара.

Водила се изједначена борба у којој се обе екипе имале своје успоне и падове. Пети сет је био посебна прича јер су домаће имале предност од 13:9, али Црвена звезда је успела да изједначи. На жалост, у одсудним тренуцима Поштар је био бољи и срећнији и пласирао сеу финале.

Овај меч је, по свему судећи, био опроштај од црвено-белог дреса за капитена Мају Огњеновић и тренера Зорана Терзића који су изјавили да одлазе из клуба и да им је баш због тога најжалије што неће играти у финалу.

Црвена звезда: Огњеновић 8, Исаиловић 12, Мратинковић 5, Ханушић 6, Шеварика 14, Вуковић (либеро), Дрпа 21, Нешовић 2, Росић. У игру нису улазиле Нинковић и Поповић.

Претходни текстПочаст еминентном стручњаку
Следећи текстБез Гуровића у Сарајеву