Промовисан сајт СД Црвена звезда

69

Од 3. фебруара 2006. године, Спортско друштво Црвена звезда има своју званичну презентацију на интернету. Почетком новембра 2005. године, Спортско друштво Црвена звезда, у продукцији Црвене звезде маркетинг, почело је са израдом званичног сајта.

На сајту су представљени сви клубови спортске породице Црвене звезде са циљем да на званичној презентацији, у прво време, сваки клуб бде представљен кроз историју која обухвата највеће успехе, све чланове управа и тренере, као и актуелне резултате и спортисте.

Наравно, на једном месту посетиоци сајта ће моћи да се кроз вести информишу о актуелним дешавањима у клубовима.

 Сарадња са клубовима се наставља кроз допуне и измене свих сегмената тако да ће у скоријој будућности сајт имати додатне информације везане за деловање клубова (рад омладинских погона, фотографије, контакт путем електронске поште и телефона, итд.)

База података на коју се сајт ослања даје могућност брзих и честих измена свих сегмената што знатно олакшава пут до правовремених и прецизних информација.

Интересантан податак је да је највећи светски интернет претраживач Google при претраживању на ћирилици сајт спортског друштва поставио на прво место, а циљ нам је да се у будућности било који упит у вези са Спортским друштвом Црвена звезда нађе на првом месту.

Претходни текстУ суботу против Олимпије
Следећи текстПобеда одбојкаша у дербију, девојке поражене у Суботици