Резултати

Припремио: Мирослав Миливојевић

Резултати Тениског клуба Црвена звезда од 22. 07. до 28. 09. 2017.

Екипно првенство државе за јуниоре у Београду – Звездини резултати од четвртфинала до финала: ТАЖ (Н) 4:0; Агримес (БГ) 4:0; ТК Ђукић (БГ) 4:0. Коначно: 1. Црвена звезда (Бодин Жарковић, Алекса Бућан, Лазар Војиновић, Лука Марковић, Павле Дробњаковић, Михаило Дробњаковић. Тренер: Владимир Крстић).

Резултати Тениског клуба Црвена звезда од 22. 05. до 21. 07. 2017.

Челенџер турнир у Казахстану (Шимкент) – сингл: Данило Петровић је доспео до четвртфинала. После тога Данило је наступио и на челенџер турниру у Италији (Сан Бенедето) где је доспео до осмине финала у синглу.
Фјучерс турнир у Нишу – сингл: 2. Милана Спремо; Михаела Ђаковић је доспела до осмине финала.
Фјучерс турнир у Брчком (Б и Х) – сингл: Миљан Зекић је доспео до четвртфинала.

Резултати Тениског клуба Црвена звезда од 19. 04. до 21. 05. 2017.

Данило Петровић је на првом фјучерс турниру у Шимкенту (Казахстан) освојио у синглу 1. место и победнички пехар. Потом је на другом фјучерсу у Шимкенту у дублу са Русом Павличенковом такође освојио 1. место и победнички пехар.
Фјучерс турнир у Тунису (Хамамет) – сингл: Бојана Марковић је доспела до четвртфинала.

Резултати Тениског клуба Црвена звезда од 21. 02. до 18. 04. 2017.

Миљан Зекић је на фјучерс турниру у Тунису (Хамамет) у синглу освојио 1. место и победнички пехар. Миљан је до сада освојио у синглу 1 челенџер турнир и 15 фјучерс турнира, док је у дублу освојио 19 фјучерс турнира.
Фјучерс турнир у Италији (Сондрио): Илија Вучућ је у дублу са Швеђанином Маркусом Ериксоном доспео до четвртфинала, али је због веома компликоване повреде морао да напусти такмичење.
Фјучерс турнир у Анталији (Турска) – дубл: Звездине тенисерке Бојана Марковић и Милица Чубрановић су доспеле до четвртфинала.
Данило Петровић је на фјучерс турниру у Кини (Анинг) у синглу освојио 2. место.

Резултати Тениског клуба Црвена звезда од 16. 01. до 20. 02. 2017.

Михаела Ђаковић је на ИТФ турниру за јуниорке до 18 година у Београду (у организацији Црвене звезде) освојила у синглу 2. место, а у дублу са Теодором Ристић је освојила 1. место. После тога је на истом ИТФ турниру за јуниорке у Широком Бријегу (Б и Х) у дублу са Пољакињом Магдаленом Хедржак поново освојила 1. место.
Бојана Марковић је на фјучерс турниру за сениорке у Тунису (Хамамет) у синглу доспела до осмине финала.
Данило Петровић је на фјучерс турниру у Казахстану (Актобе) у синглу освојио 1. место и победнички пехар. Ово је Данилу 9. титула у синглу, док у дублу има 13 титула са профи турнира.
Илија Вучић је на фјучерс турниру у Египту (Шарм Ел Шеик) у синглу доспео до четвртфинала.

Резултати Тениског клуба Црвена звезда од 23.11.2016. до 15.1.2017.

Звездин тениски клуб је током 2016. године освојио Екипно првенство државе за јуниоре, јуниорке, пионирке и за сениоре.
Зимско појединачно првенство државе за кадеткиње до 16 година: 1. Михаела Ђаковић. Зимско појединачно првенство државе за сениоре: 3-4. Алекса Даскаловић.
Фјучерс турнир у Доминиканској републици (Санто Доминго) – сингл: 5-8. Илија Вучић. Дубл: 2. Илија Вучић и Небојша Перић.
Фјучерс турнир у Порторику (Мајагес) – сингл: 5-8. Илија Вучић. Дубл: 1. Илија Вучић и Небојша Перић и победнички пехар.

Резултати Тениског клуба Црвена звезда од 21.10. до 22.11.2016.

Звездин тениски клуб је током 2016. године освојио Екипно првенство државе за јуниоре, за јуниорке, за пионирке и за сениоре.
Екипно првенство државе за сениоре у Београду – Звездини резултати: ТАЖ (Н) 5:0 и Вајт стар (БГ) 4:1. Коначно: 1. Црвена звезда (Миљан Зекић, Данило Петровић, Иван Бјелица, Илија Вучић, Алекса Даскаловић, Алекса Бућан, Лазар Војиновић, Никола Алексић, Лука Илић, Тренери: Боба Војиновић и Владимир Крстић). Звездини тенисери су освојили 22. пут Екипно првенство државе.
Челенџер турнир у Казабланци (Мароко) – сингл: 5-8. Данило Петровић. Дубл: 3-4. Данило Петровић и Џумхур (Б и Х).
Фјучерс турнир на Брачу (Бол) – сингл: 5-8. Иван Бјелица. Дубл: 2. Иван Бјелица и Јандрић.
Фјучерс турнир у Тунису (Хамамет) – сингл: 3-4. Миљан Зекић. Дубл: 5-8. Миљан Зекић и Лазар Војиновић.
Фјучерс турнир у Тунису (Хамамет) – сингл: 3-4. Бојана Марковић. Дубл: 5-8. Бојана Марковић и Милица Чубрановић.