Честитка „вечитог ривала“

392

Поводом 75.рођендана Спортског друштва Црвена звезда пристигао је велики број честитки, међу којима је и она од нашег највећег ривала ЈСД Партизан.

Честитку преносимо у целости:

„Поштовани,
Честитајући Вам 75.годишицу оснивања Вашег спортског друштва, уз жеље за здравље и успех Звездиних спортиста, користимo прилику да овим путем искажемo веру да ће традиционално и непролазно ривалство наших спортских друштава бити залог стварања и афирмисања атмосфере уважавања и спортског духа, на добробит српског спорта.“

Срдачно,
ЈСД Партизан

Милорад Вучелић             Милан Обућина
Председник                        Генерални секретар

Челници Спортског друштва Црвена звезда захвалили су се спортском ривалу на честитци:

„Поштована господо,
У име Спортског друштва Црвена звезда и свих из велике црвено-беле породице, најискреније Вам захваљујем на упућеним искреним честиткама поводом рођендана СД Црвена звезда.

Ривалство Црвене звезде и Партизана као стубова српског спорта, обележило је 75 година постојања наших спортских друштава, али и донело бројне успехе југословенског и српског спорта у деценијама за нама.

Зато и у овом тренутку, уз још једном, захвалност на искреним честиткама, изражавам наду да ће наша спортска друштва у годинама и деценијама које долазе, развијати атмосферу спортског духа, уважавања и витештва на спортским теренима. Као највећи амбасадори и симболи српског спорта, имамо обавезу према генерацијама које долазе и расту уз Црвену звезду и Партизан, а из чега ће велику добит имати и српски спорт и друштво у целини!“

Председник Скупштине            Председник Управног одбора    Генерални секретар
проф.др Петар Шкундрић        др Небојша Човић                      Игор Милојевић

Претходни текстНа данашњи дан – Реал замрзнут на Маракани
Следећи текст75 година велике Звезде!