Омладинци шампиони!

91

После невероватног преокрета у вечитом дербију, омладинци Црвене звезде постали су шампиони Србије!

Једна од „оних“ утакмица које се памте, одиграна је у суботу, 2. јуна, у Земунелу. У последњем, 30. колу првенства за омладинце, вечити ривали играли су утакмицу која је пре свега нашем тиму могла да донесе много — шампионску титулу! Била је потребна победа црвено-белима, али Црвена звезда је губила 3:0 на полувремену и чинило се да ће све наде бити положене у исход утакмице Чукарички – Бродарац. Међутим, играчи Милана Лешњака у другом полувремену нарпавили су невероватан преокрет и поставили заставу Црвене звезде на крај трке за шампиона!

Головима Радивоја Босића, Стефана Сантрача, Страхиње Ераковића и поново Босића у самој завршници утакмице, Звездини омладинци успели су да остваре овосезонски сан и знатно ослабљени (седморица играча наступала су овог пролећа за Графичар) задрже прво место на табели, иако лишени у дербију помоћи и најбољег стрелца Дејана Јовељића.

Браво, омладинци!

Омладинци: Партизан – Црвена звезда 3:4 (3:0)

Терен: Спортски комплекс Телеоптик
Судија: Данило Грујић
Стрелци: у Новић у 17′ и 37′, Кокир у 44′ за Партизан, а у Босић у 50′ и 85′, Сантрач у 54′, Ераковић у 76′ за Црвену звезду.

Партизан: Вуканић, Вујић, Антонијевић, Пантазис, Марковић, Вјештица, Милосављевић, Ђерлек, Новић, Кокир, Јанковић.
Резерве: Продановић, Манов, Вујанић, Бојић, Гајић, Николић, Илић.

Црвена звезда: Гордић, Јанковић, Даничић, Богдановић, Ераковић, Јокић, Сантрач, Илић, Босић, Гаврић, Савић.
Резерве: Ђурић, Којић, Костић, Аћимовић, Ђорђевић, Танко, Маљковић.