Најава преноса – Омладинци у недељу на Новом Београду

49

Јуниорска селекција Црвене звезде ће у недељу од 10 часова гостовати ИМТ-у, док ће наш развојни тим Графичар на теренима иза југа Маракане, три сата касније дочекати Јединство из Уба, а оба меча ћете бити у прилици да гледате на Звезда ТВ-у.

Омладинци Црвене звезде, који су се недавно вратили са утакмице из Барселоне у којој су поражени резултатом 1:3 од стране Зелених соколова, када је талентовани Никчевић погодио за наш тим, сада имају нови изазов, и гостоваће екипи ИМТ-а, против које су били изузетно убедљиви јесенас. Наиме, чета Зорана Рендулића је у септембру прошле године са 6:0 савладала „Трактористе“, а погађали су управо Никчевић, затим Матић, Марић и Радоњић, као и Вукичевић и Кахвић који више нису у екипи.

С друге стране, сениори Графичара ће у недељу од 13 часова угостити Јединство из Уба, у жељи да, наша додатно подмлађена развојна селекција, дође до прве победе у пролећном делу сезоне. Мало је фалило да то учине на гостовању Златибору када је Николашевић погодио, међутим, домаћин је изједначио у надокнади времена. Да пулени Марка Неђића знају како се игра против наредног ривала, говори чињеница да су их током јесени савладали са 1:2 у Убу, головима, управо Николашевића и Шљивића.

Распоред утакмица:

Субота, 15 часова, пионири – Графичар – Раднички НБ
Субота, 17 часова, млађи кадети – Црвена звезда – 011

Недеља, 9 часова, млађи омладинци – Рад – Графичар
Недеља, 9 часова, млађи кадети – Оле – Графичар
Недеља, 10 часова, омладинци – ИМТ – Црвена звезда, ЗВЕЗДА ТВ
Недеља, 12 часова, пионири – Оле – Црвена звезда
Недеља, 13 часова, сениори – Графичар – Јединство Уб, ЗВЕЗДА ТВ

Претходни текстУ сусрет противнику – Напредак
Следећи текстМилојевић: Стопроцентни фокус за наставак низа