Црвена звезда Меридианбет дочекује Студентски центар (недеља, 19)

51

Кошаркаши Црвене звезде мање од 24 часа након тешке утакмице са Барселоном, одрадиће тренинг опоравка у Београду где их већ у недељу од 19 часова очекује утакмица 22.кола против екипе Студентског Центра.

Меч ће се играти у дворан “Александар Николић“, а ово ће бити четврти дуел два клуба у регионалној лиги од како је црногорски представник ушао у прву аба лигу (три победе Црвене звезде последња у Подгорици у оквиру 10.кола 92:68).

Тренер КК Црвена звезда мтс Душко Ивановић има готово идентичну ситуацију пред овај меч са Студентским Центром, коју је тим имао пред први дуел у Подгорици, након тешке утакмице са Виртусом, такође је био мали размак између две утакмице, овога пута и уз неколико повређених и ровитих играча: – Да се поновим, али ситуација је слична као и пред наш први сусрет. Мали размак између две утакмице не видим као највећи проблем, већ чињеницу да играмо против једне одличне екипе. Рекао сам и приликом најаве прве утакмице да имају одличан одабир играча, одлично су тренирани и вођени. Играју модерну, брзу кошарку са много транзиције и контранапада, и ту морамо да их зауставимо јер су резултатима показали да имају квалитет – рекао је тренер црвено-белих.

Огњен Кузмић: – Очекује нас заиста добра екипа показали су то и неким добрим победама у АБА лиги. Играће без притиска, све остало знамо, играју брзо, и на нама је да чврстом игром добијемо ту утакмицу. Позивам публику да дође и пружи нам подршку, нећемо бити комплетни, много нам недостају неки играчи, али и утакмицом у Барселони показали смо да имамо квалитет и да комплетни, уз период који нам предстоји за тренинге и добар рад можемо до наших циљева. Идемо ипак утакмицу по утакмицу – рекао је Кузмић.

Након утакмице са СЦ (карте у продаји од четвртка – на дан утакмице благајне отворене од 14 часова) црвено-беле очекује и меч 30.кола Евролиге са Басконијом у Београду (четвртак 19).

Претходни текстМилојевић: Стопроцентни фокус за наставак низа
Следећи текстПрви пораз рукометашица