Црвено-бели допутовали у Болоњу

69

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет допутовали су у понедељак у преподневним часовима у Болоњу где их у уторак очекује први од две утакмице дуплог кола против Виртуса.

Меч се игра у дворани „Виртус Сегарфредо Арена“ са почетком у 21 сат, и биће други дуел две екипе у овом такмичењу након победе црвено-белих у Београду 83:74.

Црвена звезда није имала превише времена за одмор, ово ће бити трећа утакмица у распону од само 4 дана за наш тим.

Тренер КК Црвена звезда Меридианбет Душко Ивановић:

Очекујем потпуно другачију утакмицу од оне коју смо одиграли у Београду, јер тада за Виртус нису играча двојица врло важних играча Теодосић и Шенгелија. Понављам, очекујем од играча да покажу веће стрпљење које нам је недостајало на претходним утакмицама које смо играли. Тај напредак у том сегменту се видео већ у недељу, али морамо боље и са много енергије да играмо у тој утакмици – рекао је тренер црвено-белих.

Лука Митровић: – Тешко гостовање као и свако у ЕЛ. Надам се даћемо извући поуке из претходних мечева где нисмо користили неке шансе. Добро када брзо имате прилику за поправни радујемо се том мечу идемо на дупло коло и утакмице у Итаљи али им се радујемо и очекујем да пружимо добру игру.

Никола Ивановић: – Окренули смо се потпуно утакмици са Виртусом у Болоњи. Изузетно је напорно играмо свака два дана. Имали смо неке тесне поразе у претходном периоду, али надам се да можемо да поновимо игру коју смо приказали против Виртуса у Пиониру. Идемо утакмицу по утакмицу. Екипа смо која има поене у рукама, неке ствари о којима морамо да поведемо рачуна у последње време је одбрана, неки детаљи…Лично нисам идеално, али кроз утакмице и јаке тренинге покушавам да се што пре вратим – рекао је Никола Ивановић.

Екипа ће у понедеља у вечерњим часовима одрадити тренинг у дворани у Болоњи, а пут за Милано предвиђен је у среду у јутарњим часовима.

Претходни текстКУП ЈЕ НАШ! Ватерполисти освојили 4. пехар Купа државе!
Следећи текстБесплатно на пролећну премијеру, за Звезду, за Миху