Црвена звезда Меридианбет спремна за меч 21. кола ЕВролиге

63

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет дочекују екипу Партизана у утакмици 21.кола Евролиге.

Меч се игра у петак од 19 часова у хали „Александар Николић“ која је распродата,а интересовање навијача нашег клуба је поново било огромно, и нема сумње да ће тим у петак увече имати велику подршку са трибина.

Тренер Црвене звезде Душко Ивановић обратио се великом броју окупљених новинара и за крај упутио и апел навијачима нашег клуба:

– За нас је свака утакмица, велика утакмица. Нарочито, пред нашом величанственом публиком. Желимо да учествујемо у том амбијенту и тој утакмици, Здравствено стање у тиму је добро. Мартин је тренирао, а видећемо да ли ће бити спреман за сутра.

О могућим прилагођавањима и изненађењима (ако су уопште могућа):

Видећемо сутра, вероватно ће их бити на обе стране. Сигурно ће бити и изненађења, али данас су екипе толико спремне, да то изненађење може да траје један или два напада, више од тога не. После тога се екипа одмах прилагоди. Не размишљамо о медјусобном скору. Размишљамо само о још једној утакмици у Евролиги и да играчи уживају у њој – поручио је Ивановић и на крају упутио посебну поруку навијачима Црвене звезде који ће у петак бити велики ветар у леђа нашем тиму:

После утакмице са Партизаном у Арени, похвалио сам њихове навијаче. Али, мислим да су наши навијачи бољи и то би сутра требало да покажу – подвукао је Ивановић.

Стефан Марковић:
– Надам се да ћемо поновити резултат из прва два дуела, а што се тиче припрема, након последње утакмице смо се спремали, имамо још један тренинг, и то је то. Знамо се доста добро, евентуално неке мале корекције из претходног меча шта можемо да поправимо у игри, ко буде желео више и ко се буде више борио тај ће победити. Увек имају те мале тактичке ствари, како да направите неку ситуацију другачије, и они и ми ћемо јурити то, али све зависи од тога са каквом вољом и интензитетом ћемо изаћи, то ће бити пресудно.

Нова, трећа епизода у овој сезони:
Доста квалитетних играча има и на једној и на другој страни, зависи све како ће се направити игра и оптерећење, Лесор нам је на прошлом мечу направио велики проблем са офанзивним скоком, играо изванредно читаву сезону. Биће борба 40 минута, од нас је да се боримо свих 40 минута, надам се да ће бити прелепа утакмица, спектакл у Евролиги, могу да пожелим да буде прелепа атмосфера и да бољи победи – рекао је искусни Марковић.

КК Црвена звезда Меридианбет издао је својеврсно обавештење о свим важним инфромацијама које су везане за ову утакмицу и које можете прочитати овде…

Утакмица 21.кола Евролиге Црвена звезда Меридианбет – КК Партизан почиње у 19 часова.

Црвено-бели са овом утакмицом отварају изузетно напоран мини циклус у коме ће за само 6 дана одиграти 4 утакмице, од тога 3 у Евролиги (Партизан, Виртус и Армани у дуплом колу) као и утакмицу са ФМП-ом која је на програму већ у недељу. Мечеви у Италији играју се већ у уторак и четвртак.

Претходни текстСупић: Голмани спремни за пролеће
Следећи текстПокажимо у петак још једном зашто је Црвена звезда највећи клуб на овим просторима