Звезда у Анталији – Обриси за Лудогорец

55

Након јутарњег тренинга, фудбалери Црвене звезде одрадили су и поподневни, укупно осамнаести тренинг на припремама у Анталији, који је уједно и последњи пред најбитнију утакмицу ове зиме против Лудогореца, на којој ћемо најприближније видети како ће наш клуб изгледати на пролећној премијери.

Након што су изабраници Милоша Милојевића истрчали на терен „СЦ Калиста“ уследило је загревање кроз полигон и размену пасова. Циљ оваквог старта тренинга био је рад на техничким елементима и финесама, које ће наши играчи примењивати и на утакмицама. Након тога, првотимци Црвене звезде су подељени у три групе наставили рад. Једна група је радила на завршници, док су преостале две играле игру у средини терена, били су обучени у три различите боје маркера, а главни циљ је био да се сачува лопта.

По завршетку ове вежбе, играчи су подељени на укупно четири екипе, односно две беле и две жуте, па су до краја тренинга на скраћеном простору играли на два гола. Прегршт лепих акција, асистенција, као и голова, али и одбрана у режији Милана Борјана могли смо видети од наших момака, а својим маестралним потезима, предњачили су Александар Катаи и Мирко Иванић, који постепено подижу форму за најбитнији део сезоне, који нас очекује.

Нису скривали осмехе са лица црвено-бели момци на путу до хотела, што говори да је атмосфера и више него одлична у нашим редовима, па је све спремно за генералну пробу пред наставак првенства против Лудогореца. Меч ће бити на програму сутра у 15 часова, а директан пренос бићете у прилици да пратите на Звезда ТВ, као и на званичном јутјуб каналу ФК Црвена звезда.

Претходни текстМркела: Подмлађујемо тим и чувамо Звездин ДНК
Следећи текстТема дана | Звезда ТВ поред фудбалских преноси и утакмице осталих клубова из наше породице