Најава преноса – Кадети спуштају завесу на полусезону

73

У среду ће на теренима иза југа Маракане, и омладинска и кадетска селекција Црвене звезде одиграти првенствене утакмице, а оба меча ћете бити у прилици да гледате на Звезда ТВ-у.

Омладинска селекција Црвене звезде ће од 13 часова дочекати екипу ОФК Вршца, последњепласирани тим на табели. У првом делу сезоне, славили смо резултатом 2:4, а двоструки стрелци били су Стефан Пиргић и Лука Стојсављевић. Није то крај полусезоне за наше бисере, с обзиром да нас за викенд очекује заостала утакмица 12. кола Омладинске лиге Србије против Радничког на Новом Београду. За јуниоре Графичара ће ово бити полседњи меч у 2022. години, а гостоваће екипи Младости у Лучанима у среду од 15 часова.

Пре омладинаца Звезде, на терене иза југа Маракане ће изаћи наша кадетска селекција, са почетком од 11 часова када ћемо дочекати Телеоптик. Биће то идеална прилика за пулене Слађана Николића да тријумфом окончају полусезону, а да знају како се то ради, показали су у августу када су славили против Телеоптика на гостовању резултатом 0:4, када су уз аутогол, виђени погоци Максимовића, Голубовића и Вукојевића, најбољих стрелаца наших кадета. И за кадете Графичара ће гостовање Младости у Лучанима у среду од 13 часова бити последњи меч у 2022. години.

Претходни текстТема дана | Одржана ванредна Скупштина ФК Црвена звезда
Следећи текстВасиљевић до 2026. године