Црвена звезда мтс – Макаби (четвртак, 17.30 часова)

64

Кошаркаши Црвене звезде мтс допутовали су у среду у поподневним часовима из Берлина где су у уторак забележили велику и важну победу.

Времена за славље и одмор нема, већ у четвртак очекује их ново искушење и утакмица са Макабијем, који је у уторак такође након велике борбе савладао Олимпијакос у Тел Авиву.

Из тог разлога, одмах након слетања у Београд, екипа се упутила у халу Александар Николић, где је одрадила тренинг пред меч који е на програму у четвртак од 17.30 часова.

Карте за меч који ће имати свој наставак и у виду гледања премијерне утакмице наше фудбалске репрезентације у Катару већ се налазе у продаји по стандардним ценама.

Тренер КК Црвена звезда мтс Душко Ивановић нема пуно времена да освежи екипу и припреми је за утакмицу са тимом који је ове године потпун реновирао састав, уложио огроман новац и добро отворио нову сезону:

Ово вечерас не можемо да назовемо тренингом, већ више опоравак и рекуперација, да се освежимо, да се тактички договоримо и надамо се да ће играчи сутра бити спремни. У четвртак ће бити врло врло тешко. У питању је једна по мени од најјачих екипа, али и најснажнијих екипа. Изванредни у скоку, изванредни у рекету, одлично играју 1 на 1, Лоренцо Браун је био главни играч био Шпаније и то је показао. Ми можемо да играмо са њима 1 на 1, да правимо неке ротације, али као што сам рекао „ми верујемо“. Видећемо. Здравствено смо ок, момци ће бити добро, сви су спремни – рекао је први тренер нашег тима.

Никола Ивановић: – Јесте ова недеља мало тежа, али велики смо посао одрадили у Берлину, посебно начин на који смо победили утакмицу. Сутра против Макабија нас очекује утакмица против екипе која је у бројним аспектима доста слична као и екипа Албе, доста трчања, напад у првих 5 секунди, утрчавања, бекови који налазе добра решења у тим првим секундама напада. Физички морамо да одговоримо на екипу која је атлетски можда и најпотентнија у Европи. Дефнитивно на тај начин морамо да приступимо мечу, где је свака лопта битна. Шанса да забележимо две победе заредом, играмо пред наим навијачима и имамо самим тим и обавезу да одиграмо квалитетан меч – рекао је Ивановић.

Осим онлине, карте за ову утакмицу продаваће се и на дан утакмице на благајнама хале Александар Николић, а сви власници купљених сезонских карата биће у могућности да купе и појединачне карте за утакмицу 8.кола АБА лиге са Партизаном.

Дођите у четвртак, подржите наш тим, уз енергију са трибина све ће бити много лакше!

Претходни текстШампиони Србије и Русије одиграли пријатељску утакмицу у Санкт Петербургу
Следећи текстЗвезда преко Радничког до финала Купа Београда