Шестица Звезде против Војводине

42

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су убедљиву победу у 8. колу СУперлиге Србије против Војводине резултатом 6:1.

Црвено-беле су до вођства дошле поготком Ање Јестровић у 25. минуту. Пет минута касније предност нашег тима удвостручила је Мирела Тенков. Најбољи стрелац црвено-белих Софија Сремчевић уписала се у листу стрелаца у 40. минуту, а у 43. Теодора Тривић је затресла сопствену мрежу и то је било 4:0 за Црвену звезду.

Гошће су у наставку сусрета успеле да смање резултат голом Милице Стојић, али је Мина Чавић после четири минута поново повисила предност црвено-белих. Коначан резултат меча поставила је Квинли Квезада у 68. минуту меча – 6:1.

Црвена звезда се и даље налази на 2. месту на табели са три бода мање од водећег Спартака. У наредном колу црвено-беле гостују екипи ТСЦ у Кањижи.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ВОЈВОДИНА 6:1 (4:0)

Београд – Стадион: Рајко Митић – југ вештачка трава. Судија: Марина Живковић. Стрелци: Ања Јестровић у 25, Мирела Тенков у 30, Софија Сремчевић у 40, Теодора Тривић (аутогол) у 43, Мина Чавић у 55. и Квинли Квезада у 68. минуту за Црвену звезду, Милица Стојић у 51. минуту за Војводину. Жути картони: Шћепановић (Црвена звезда).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић (Алексић од 65. минута), Н.Чавић, Малијар (Аранђеловић од 59. минута), Жарковић, Квезада, Крстић (Шћепановић од 46. минута), М.Чавић, Тенков, Сремчевић (Миловић од 46. минута), Јестровић, Ђорђевић.

ВОЈВОДИНА: Ђукић, Милошевић (Митровић од 81. минута), Мајсторовић, Савић, Стокић, Трбулин (Куртеш од 87. минута), Стојић, Петровић (Вукашиновић од 67. минута), Плавшић, Тривић, Вуксановић.

Претходни текстВојводина боља од Звезде на старту сезоне
Следећи текстЦрвена звезда Грундфос – Металопластика 28:30 (15:14)