Милуновић: Гол као поклон шефу Милојевићу за рођендан

68

У феноменалној форми је Немања Милуновић и приметно је да упркос томе што је дефанзивно без грешке, константно је претња у нападу и то се показало у 48. минуту када је сјајно скочио и главом погодио мрежу Мачве у оквиру шеснаестине финала Купа Србије. Утакмица је на крају завршена резултатом 0:2, а снажни штопер је био задовољан проласком даље.

Тешка утакмица… Знамо да није лако победити ниједну екипу, јер свако против Звезда има мотив више и Мачва је то показала. Имали смо прилике које нисмо искористили, само ја сам имао три шансе у првом полувремену, после смо мало ушли у нервозу, али битно је да смо дали голове и победили. Није важно ко се уписује у стрелце, већ да побеђујемо, али леп је осећај погодити после дужег времена – почео је Милуновић.

Наши фудбалери су репрезентативну паузу искористили на најбољи могући начин – да се додатно уиграју.

Имали смо паузу од утакмица 10 дана и радили смо веома напорно, што се и види. Сваки играч Црвене звезде заслужује да буде ту, шеф Милојевић је то све добро укомпоновао, али још увек се уигравамо и паузу смо искористили баш у ту сврху. Погодак је свакако поклон шефу Милојевићу за рођендан – подвукао је Милуновић.

Претходни текстМилојевић: Битан је пролаз, напредоваћемо још
Следећи текстУчинак Звездиних репрезентативаца