Рукометни клуб представио тим и новог спонзора

839

У спортској сали СД Црвена звезда уприличено је „Звездино време рукомета“ током којег су црвено-бели представили тим за сезону 2022-23 и новог спонзора.

У питању је реномирана данска технолошка компанија Quardlock, која нуди најнапреднија решења за биометријску верификацију идентитета на свету и пружа офлајн биометријску и аутентификацију идентитета без лозинке за сигуран приступ било којој врсти услуга и заштиту идентитета.

Испред екипе присутним медијима су се обратили шеф стручног штаба, Ратко Ђурковић и капитен Драшко Ненадић.

Шеф стручног штаба, Ратко Ђурковић је похвалио екипу и услове у припремном периоду.

Добар дан свима, драго ми је да вас видим у оволиком броју и да на овај начин започнемо сезону, коју смо пре пар дана и започели победом над Динамом из Панчева. Очигледно је да смо урадили одличан посао у припремном и прелазном периоду. Имали смо изванредне услове у припремном периоду, сви играчи су се осетили добродошлим. Надам се да ћемо бити испраћени и од стране руководства и од стране навијача у текућем периоду и да ћемо ову сезону, која ће према свим прогнозама бити јако занимљива, да учинимо још занимљивом. Доказиваћемо се из утакмице у утакмицу, и мојим момцима могу честитам и да пожелим добро здравље и добар рад, као и свима у клубу. Као и резултате, а њих ћемо мерити на крају сезоне.

Драшко Ненадић је истакао да је атмосфера у екипи сјајна и навео да ће екипа и у недељу покушати да оствари још једну победу у Крагујевцу.

Поштовање свима, драго ми је да вас видим у оваквом броју. Сезона је почела после дугих припрема, сматрам да смо одрадили квалитетне припреме и добре услове. Сада је остало да то пренесемо на терен. У екипи је атмосфера заиста одлична, радује ме и посета на почетку сезоне. У недељу нас очекује тежак посао у Крагујевцу, треба да се добро припремимо и покушамо да победимо.

Испред новог спонзора Црвене звезде, Quardlock, присутне је поздравио генерални директор, Коломбо Фасано. Господин Фасано је изразио задовоство поводом сарадње са Црвеном звездом и пожелео екипи све најбоље у сезони пред нама.

Председник Управног одбора РК Црвена звезда Грундфос, Драган Шкрбић је поздравио све присутне и ново име у спонзорском пулу клуба.

Добар дан свима, хвала што сте дошли. Поздрав играчима, стручном штабу, члановима Управе. Честитам екипи на успшеном старту, надамо се да ћемо тако и наставити. Посебно ми је задовољство да поздравим господина Фасана. Компанијa Quardlock је ушла у наш спонзорски пул. Даћемо све од себе да Звезда буде оно што заслужује, да остваримо све што смо зацртали. Ми смо и на првој утакмици показали оно што сам рекао и на представљању – да ћемо имати најборбенију екипу. Живела Звезда, живела Србија.

У недељу од 17 часова у Крагујевцу, Црвена звезда у оквиру 2.кола АРКУС лиге гостује Радничком.

 

Претходни текстТема дана | Звезда обрадовала Србе у Македонији
Следећи текстЦрвено-бели победили Перистери, у суботу Олимпијакос