Распоред утакмица млађих категорија

64

Младе таленте који вредно тренирају на теренима иза југа Маракане предстојећег викенда очекује укупно осам мечева, пријатељску утакмицу омладинаца против Оле-а, имаћете прилику да испратите у директном преносу на Звезда ТВ-у, као и на истоименом Јутјуб каналу.

Јуниори Црвене звезде су у претходном колу на теренима иза југа Маракане ремизирали са екипом Чукаричког резултатом 2:2, а овог викенда, тачније у недељу од 11 часова ће на теренима црвено-беле Омладинске школе дочекати Оле у пријатељској утакмици. С обзиром да је репрезентативна пауза у току, црвено-бели ће бити ослабљени изостанком чак седморице фудбалера, а то су: Јован Миладиновић, Коста Недељковић, Огњен Мимовић, Стефан Лековић, Алексеј Вукичевић, Матеја Радоњић и Давид Ивић. Утакмицу наших јуниора можете погледати у директном преносу на Звезда ТВ-у, као и на историменом Јутјуб каналу.

Млађи омладинци нашег развојног тима Графичара ће у субору од 14 часова гостовати Оле-у, у оквиру петог кола националног шампионата. Популарни Графоси су у претходном колу поражени од Бродарца резултатом 0:1, а против Оле-а ће покушати да се врате на победнички колосек и упишу нове бодове.

Селекција млађих кадета Црвене звезде ће у недељу од 16 часова и 30 минута гостовати екипи ИМТ-а, у оквиру седмог кола шампионата. Изабраници Милорада Вилотића су у претходном колу на теренима иза југа Маракане савладали екипу Рада резултатом 1:0. Црвено-бели тренутно заузимају седму позицију на табели са девет освојених бодова уз гол разлику 13:0 и три утакмице мање од осталих тимова.

Млађи кадети Графичара ће у суботу од 17 часова на гостујућем терену одмерити снаге са екипом Земуна, у оквиру седмог кола првенства. Изабраници Телмана Пападопулоса су у претходном колу ремизирали са екипом Телеоптика резултатом 2:2, те заузимају четврту позицију на табели са 11 освојених бодова.

Пионирска селекција Црвене звезде коју са клупе предводи Марко Петровић ће у суботу од 12 часова гостовати екипи Телеоптика, у оквиру петог кола шампионата. Црвено-бели су у претходном колу били бољи од Вождовца резултатом 6:0 и заузимају трећу позицију са три победе из исто толико одиграних мечева, уз гол разлику 16:1.

Пионири Графичара ће гостовати екипи 011 у суботу од 16 часова, у оквиру петог кола првенства. Изабраници Бојана Маћешића су у претходном колу савладали Бродарац убедљивим резултатом 4:0 и тренутно заузимају другу позицију са 10 освојених бодова.

Млађи пионири Црвене звезде ће у суботу од 11 часова на теренима иза југа Маракане дочекати екипу ОФК Београда, у оквиру четвртог кола шамионата. Дечаћи које са клупе предводи Милан Савковић су до сада забележили две победе уз импозантну гол разлику 9:0 и са узакмицом мање заузимају прво место на табели.

Селекција млађих пионира Графичара ће у недељу од 10 часова гостовати вечитом ривалу, у оквиру четвртог кола првенства. Изабраници Ђорђа Ћирковића су до сада забележили максималан учинак, па након три одигране утакмице са девет освојених бодова заузимају прво место на табели.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 11 часова, млађи пионири – Црвена звезда – ОФК Београд

Субота, 12 часова, пионири – Телеоптик – Црвена звезда

Субота, 14 часова, млађи омладинци – Оле – Графичар

Субота, 16 часова, пионири – 011 – Графичар

Субота, 17 часова, млађи кадети – Земун – Графичар

 

Недеља, 10 часова, млађи пионири – Партизан – Графичар

Недеља, 11 часова, омладинци – Црвена звезда – Оле (пријатељска утакмица) ЗВЕЗДА ТВ

Недеља, 16 часова и 30 минута, млађи кадети – ИМТ – Црвена звезда

Претходни текстНеђић: Кроз нападачки фудбал спремамо играче за Звезду
Следећи текстПионирке Црвене звезде овог викенда играју на турниру у Обудовцу