Неда, Лука и Стефан отворили продају сезонских карата на Малом Калемегдану

46

КК Црвена звезда мтс почео је на Малом Калемегдану у среду тачно у 12 продају сезонских карата за такмичарску сезону 2022-2023!

Клуб је за почетак продаје која је стартовала након једноипомесечне паузе (претпродаја) на Малом Калемегдану у нашој кући, припремио и изненађења за све који се у среду тачно у подне нашли у просторијама клуба.

Трио Звездиних првотимаца потписивао је специјална писма захвалности навијачима, паковао пакете и поклоне купцима сезонских карата и касније осим стандардног сликања, обавио и интервјуе са бројним новинарским екипама. Како је све изгледало можете погледати на дну текста у галерији слика…

Подсетимо, радно време продајног места на Малом Калемегдану ће бити радним данима од 12-20х, а суботом од 10-16х, док недељом продајно место неће радити. Редовна продаја трајаће најмање до почетка сезоне и уводних мечева које црвено – бели играју у АБА и Евролиги…

Све важне информације, цене, бенефите и остале сервисне информације можете погледати и на следећем линку

А куповину можете обавити и онлајн на сајту нашег партнера tickets.rs

Осим оног највреднијег – сезонске карте, као и у претпродаји, у посебно дизајнираној кутији биће поклон пакет који чине посебно дизајнирана и јединствена мајица КК Црвена звезда, привезак са званичним грбом клуба, као и писмо сваком навијачу црвено-белих.

Сваки купац сезонске карте и активне чланске карте добија овај пакет на поклон!

Као што смо и најавили, цене у претпродај биле су још повољније, али се клуб потрудио да и у редовној продаји сезонске улазнице буду врло приступачне навијачима, како би сви заинтересовани били у прилици да буду део Звездине приче и учествовали активно у сезони 2022/2023.

Претходни текстЗвездаши на каљењу – петорица на терену
Следећи текстЖакић: Чека нас занимљиво првенство, задовољан сам досадашњим радом