Милуновић: У Београду меч одлуке, идемо по Лигу шампиона

68

Стамени штопер Немања Милуновић је водио велике битке са нападачима Макабија Хаифе, а упркос поразу од 3:2, оптимистичан је пред реванш у Београду.

Остаје жал за вођством на полувремену, горак је укус, али ништа није готово и знамо шта нам је чинити у Београду. Ово је само прво полувреме, а наставак следи на Маракани. Били су тешки услови за игру, али знали смо то и свесни смо да није лако ући у Лигу шампиона – почео је Милуновић.

Имаће времена да извуку поуке изабраници Дејана Станковића.

– После сваког пораза је врућа глава, тешко је сумирати утиске и боље је да преноћимо и анализирамо грешке. Макаби је добра екипа, индивидуално и тимски, немам дилеме око тога. Базирали су се на томе да чувају предност, ми покушавали у наставку, имали шансе, али нисмо постигли гол. Жао ми је и због прилика из првог полувремена, посебно она Букаријева, али шта је ту је. Свака утакмица у Европи је ново искуство, а поуке извлачимо из победа и пораза. Било је добрих и лоших ствари, али реванш је за шест дана и морамо да анализирамо све.

Рецепт за реванш је јасан.

– Почетак сваке утакмице је у квалификацијама такав да се опипавају снаге у првих 15 минута. Мало смо лошије ушли у меч, али чим смо дошли до нашег паса и осетили терен, било је добро. То мора да нам буде рецепт, а у Београду пред нашим навијачима очекујем бољу игру.

Дан одлуке биће у уторак, 23. августа од 21 час…

У Београду се одлучује, играмо на нашем терену. Кажем, жао нам је што смо испустили предност, али то је фудбал. На нашем стадиону, идемо на пролаз и улазак у Лигу шампиона – закључио је Милуновић.

Претходни текстМакаби Хаифа – Црвена звезда 3:2 (1:2)
Следећи текстПешић: Гол за Ленку, а уз пуне трибине у ревашу све можемо