Звездин караван измамио осмехе Крушевљана

70

Црвена звезда је наставила свој велики летњи караван који организује у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“, а након посета Краљеву, Ћуприји и Параћину, наша делегација је допутовала у Крушевац.

Овај град се налази у расинском округу, а у историји је остао упамћен као средњовековна престоница кнеза Лазара. У Крушевцу живи преко 130 хиљада становника, а већину чине управо навијачи Црвене звезде.

Одмах по доласку, постављена је црвено-бела фан зона, у којој су изложени пехари које је наша експедиција понела на пут, а то су прошлосезонска дупла круна, као и легендарни трофеј Лиге шампиона, који је Звезда освојила историјске 1991. године у Барију. Убрзо се испред пулта за чланство створила гужва, а посебно нас је обрадовала чињеница да су најмлађи навијачи били присутни у великом броју. Крушевљани су у више наврата током трочасовног дружења истицали да им је велико задовољство што је црвено-бела делегација посетила баш њихово место, али и нагласили да овакве акције треба чешће да се дешавају.

Овом посетом, стављена је тачка на обилазак Поморавља, а након кратке паузе, Звездин летњи караван наставиће турнеју по Србији.

Претходни текстТема дана | Сезонци освојили европско путовање са Звездом
Следећи текстПјуник – Црвена звезда 0:2 (0:1)