Претпродаја сезонских улазница продужена до краја јула

63

КК Црвена звезда мтс због изузетно великог интересовања наших навијача, сезоне годишњих одмора која је у току, и захтева бројних заинтересованих потенцијалних купаца, продужио је претпродају сезонских улазница за такмичарску сезону 2022-2023 до 31. јула!

Клуб подсећа да је продаја сезонских улазница КК Црвена звезда мтс за такмичарску сезону 2022/2023 почела у уторак 28.06.2022. године.

Клуб се овом приликом захваљује на великом поверењу свим Звездашима који су га исказали и великим бројем купљених сезонских улазница у првих 24 дана продаје!

Подсећамо да куповином сезонских карата у претпродаји остварујете велки попуст, бројне погодности, попусте у другим клупским акцијама и кампањама, као и поклоне.

Тим Црвене звезде за такмичарску сезону 2022-2023 поред великог броја староседелаца, појачан је током јула ангажовањем Немање Недовића, Хасана Мартина, Џона Холанда, Далибора Илића, Филипа Петрушева, Бена Бентила… што значи да црвено бели са великим амбицијама и изузетно јаким саставом (који још увек није комплетиран) улазе у нову такмичарску сезону!

Радно време продајног места на Малом калемегдану је радним данима од 12-20х, а суботом од 10-16х, (недељом продајна места неће радити).

Црвена звезда ће одиграти и у новој сезони преко 40 утакмица као домаћин у три такмичења: Евролига, АБА лига и КЛС.

Ове сезоне симболика за сезонску карту је „ЗВЕЗДИН УНИВЕРЗУМ“ у коме сваки навијач представља једну звездицу нашег јединственог универзума.

Посебан попуст као и сваке године обезбеђен је за власнике сезонске карте из претходне сезоне 2021/22. Да бисте остварили попуст приликом куповине, на увид морате приложити сезонску карту и чланску карту. Подсећамо да је чланска карта и чланарина претходне сезоне свим купцима била поклон као чин захвалности за велико поверење које су нам указали. Напомињемо такође, да сви који имају сезонску карту од претходне сезоне, а из неких разлога нису извадили чланску, имаће могућност да то ураде сада и тек након тога, заједно са чланском и сезонском, остваре попуст на нову карту. У новоформиране цене, улази и годишња чланарина, која износи 1000 рсд. Цена је јединствена и годишња чланарина ће се од ове сезоне редовно наплаћивати као што је и најављено.

КК Црвена звезда припремила је богате поклоне за сваког члана, новог И старог!

Искористите ову врло погодну цену у претпродаји до 31.јула, јер ће цене у званичној продаји (као и сваке сезоне) бити знатно скупље ( 20-40%).

Могућност плаћања на рате постоји и даље за власнике кредитиних картица Банке Интеса и Комерцијалне банке, бескаматно на 3 и 6 месечних рата.

Цене сезонских карата су

(и у ту цену је урачуната чланарина – активна чланска карта, која је услов за куповину сезонске улазнице по повлашћеној цени)

Такође, сезонске картę могу се купити и онлајн, а све корисне информације и инструкције налазе се на следећем линку

Све информације везане за процес куповине, учлањења у клуб, и осталим погодностима можете пронаћи у следећој вести

КК Црвена звезда жели и Новом приликом да се захвали свим купцима и власницима сезонске улазнице за такмичарску сезону 2022-2023 јер су исказали огромно поверење у рад клуба у претходном периоду и након завршетка претходне сезоне

Претходни текстТема дана | Ко је Звездан Звезданић?
Следећи текстЗвезда ТВ | Мистерових 100 победа