Карте расподељене у рекордном року, сезонске карте важе

89

КК Црвена звезда мтс поделио је преостали контигент појединачних карата у недељу у рекордном року, а кошаркаши Црвене звезде имаће огромну и громогласну подршку у хали Александар Николић у понедељак увече.

Карте су подељене за 60 минута у хали Александар Николић, а клуб још једном напомиње да власници сезонских карата улазе на утакмицу са својим сезонским улазницама које важе за овај меч уз важан технички детаљ везан за оне који имају своје место у деловима који су због казне АБА лиге затворени – Власници плаве ложе десно ће бити смештени у сектор плава ложа лево, власници ВИП ложе десно биће смештени у сектор ВИП ложа лево.

Подсећамо да је за ову утакмицу након казне АБА лиге, капацитет дворане умањен, и у њој у складу са пропозицијама неће бити гостујућих навијача.

Сада, када је јасно да ће црвено бели имати велику и бучну подршку са трибина у понедељак увече, КК Црвена звезда још једном апелује на све који се буду нашли у хали Александар Николић да не носе на утакмицу ситан новац, упаљаче, привеске и све ситне предмете који потенцијално могу да се искористе за убацивање на терен.Сви такви предмети биће одузимани на пунктовима и улазима у халу.

Овим путем апелујемо на све да дођу раније у халу (капије ће бити отворене 3 сата раније) како би се избегла било каква гужва због изузетно детаљних претреса који ће се обављати већ приликом приласка хали.

Такође, у хали неће бити продаје пића и хране пре и током пете утакмице финала.

Навијајмо искључиво за наш тим и клуб! Не дозволимо и не дајмо повода за било какав прекид или казну. Због свега што се догодило у претходним утакмицама верујемо да ће било какав инцидент бити ригорозно кажњен.

КК Црвена звезда захваљује свима што су препознали тренутак и желе да пруже подршку тиму у утакмици која одлучује о титули!

У понедељак будимо сви као један – навијајмо за Црвену звезду, одбранимо домаћи терен!

Претходни текстЗвездини млади бициклисти сјајни на Првенству Београда
Следећи текстНови пехар на Малом Калемегдану: Куп Београда за 2010. годиште и млађе у Звездиној ризници