Путујте у Барселону и бодрите Црвену звезду

93

КК Црвена звезда мтс припремио је још једно лепо путовање и прилику да сви који то желе, бодре црвено-беле у још једној важној и великој евролигашкој утакмици.

КК Црвена звезда организује чартер лет и аранжман (једно ноћење) у Барселони где ће се наредног петка одиграти меч 30.кола Евролиге између домаћег истоименог клуба и КК Црвена звезда.

Кошаркашка утакмица биће одиграна у “Палау Блауграна” хали, у којој се играју кошаркашке и рукометне утакмице, као и мечеви футсала и роллер хокеја и која је дом кошаркаша Барселоне већ деценијама.

За све који желе да бодре црвено-беле који и ове године са великим успехом играју најелитније европско клупско такмичење, овај аранжман доноси лепу прилику да упознају један од најлепших градова на свету.

Барселона је главни град покрајне Каталоније и други град по величини у Шпанији. Налази се на обалама Медитерана, у долини која је окружена морем на истоку, планинама Сијера де Кољсерола на западу, реком Љобрегат на југу и реком Бесос на северу. Барселона је град препознатљив захваљујући пре свега катедрали Саграда Фамилија, недовршеном делу чувеног шпанског архитекте Антонија Гаудија, затим Парку Гуељ – месту где је познати архитекта живео последњих 20 година свога живота… Једно од најпривлачнијих места је шеталиште Лас Рамблас које се налази између Трга Каталоније и луке, али су део велике понуде И стадион Камп Ноу И И дворана Палау Блауграна где ће кошаркаши Црвене звезде у петак играти свој меч са једним од фаворите за освајање овогодишње Евролиге.

Програм путовања:

17.03 – 1.дан БЕОГРАД – БАРСЕЛОНА

Састанак учесника путовања на аеродрому Никола Тесла, 2 сата пре полетања. Полазак авиона за Барселону у 20:00 часова; Долазак у Барселону и трансфер до хотела. Смештај у хотел; Ноћење.

18.03.- 2.дан БАРСЕЛОНА

Доручак; слободно време за индивидуалне активности; Око 19х трансфер до хале Палау Блауграна где ће се играти утакмица 30. кола Евролиге 2021/22 између ФЦ Барселона и КК Црвена звезда, са почетком у 21х00; трансфер до аеродрома И чартер лет за Београд одмах по завршетку утакмице.

Цена овог аранжмана износи 380 евра и укључује: авио превоз на релацији Београд-Барселона-Београд чартер летом, аеродромске таксе, 1 ноћење са доручком у хотелу (доручак – шведски сто), трансфере према програму путовања.

Цена не укључује: „Лејт чек аут“ у хотелу, градску боравишну таксу и улазницу за утакмицу;

Сви који су заинтересовани за ово путовање све детаљније информације могу добити преко агенције Чемпионс травел и на контакт телефоне 011-4048 571 и 011 4048 572;

Будите уз Црвену звезду у Барселони!

Претходни текстИ одбојкаши после двомеча у полуфиналу
Следећи текстЗвездиним џудистима осам медаља на Првенству Србије