Црвено-бели путују у Ново Место (субота, 17)

69

Кошаркаши Црвене звезде мтс након велике победе над Олимпијакосом “отворили” су нови мини циклус у коме ће одиграти 6 утакмица у распону од 13 дана.

Након што је савладан Олимпијакос који је у Београд стигао у изванредној форми, следе мечеви са Крком, Барселоном, Бајерном, Борцем и Анадолу Ефесом…

Све те утакмице црвено-бели ће морати да одиграју до 22.12 када гостују у Истанбулу.

Времена за славље након 6. тријумфа у Евролиги нема, екипа након тешке утакмице у четвртак увече путује већ у петак у поподневним часовима у Ново Место, где је очекује дуел 11.кола регионалног такмичења са Крком у дворани “Леон Штукељ”.

Меч се игра у суботу од 17 часова, а одмах након тог меча црвено-бели се враћају аутобусом за Београд.

Пред овај меч тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић има доста проблема јер осим Ерона Вајта, ровитог Остина Холинса, под великим знаком питања је и наступ Огњена Добрића који је након утакмице са Олимпијакосом добио температуру:

– Свесни смо чињенице да идемо на гостовање екипи која ће дати све од себе да нас савлада на свом паркету. Морамо бити спремни да у отежавајућим оконостима дамо све од себе како би дошли до нових бодова.

Марко Симоновић: – Свака утакмица након велике потрошње у ЕЛ је тешка, уз све то имамо поново додатних проблема око састава тима. Крка на свом паркету је увек незгодан противник који има искуство и у медјувремену се појачао. Озбиљно уз све потескоце приступамо овој утакмици, која ће бити друга у серији од чак 6 мечева које ћемо одиграти у периоду од само 14 дана – рекао је Симоновић.

У наредном колу регионалног такмичења екипа Црвене звезде мтс наредног понедељка дочекује екипу Борца у хали “Александар Николић” од 18 часова.

Претходни текстКатаи пеницилин за Брагу
Следећи текстВојводина боља од Звезде у неизвесној утакмици