Станковић: Пишемо три бода

67

Фудбалери Црвене звезде су савладали Вождовац са 1:0 на стадиону „Рајко Митић“ у оквиру заостале утакмице 10. кола Суперлиге Србије, а утиске после нове првенствене победе изнео је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић.

Тешка утакмица, да не понављамо колико је напоран овај новембарски и децембарски циклус мечева. Победа 1:0, нова три бода, то је оно што смо желели да би дошли на минус три у односу на лидера табеле. Идемо даље, из утакмице у утакмицу да се одморимо и спремимо што боље. Честитам момцима, није било лако на терену, само се надам да неколико „звиждука“ са западне трибине није било упућено нашим фудбалерима. Неко би требало да стави „прст на чело“ ако то уради, ако није, онда се ограђујем – рекао је тренер Црвене звезде.

Истакао је млади тренер да су играчи дали максимум на данашњем мечу и захвалио се навијачима на сјајном подршци.

Већина момака су повређени и под температуром, дају све од себе на терену. Пружили су максимум, а да ли је то било довољно данас да буде лепршава игра? Није. Не може свака утакмица да се победи са три или четири гола разлике, тријумф од 1:0 и нова три бода, исто се пише. Честитам још једном момцима, хвала на подршци, идемо даље – закључио је Станковић.

Претходни текстЦрвена звезда – Вождовац 1:0 (1:0)
Следећи текстПораз Звезде од Хановера у Београду