Неђић: Победа на крилима публике

16

Омладинци Црвене звезде су савладали Сент Патрик са 2:0 на стадиону Чукаричког у оквиру реванш меча Лиге шампиона за младе. На тај начин су се наши јуниори укупним резултатом од 4:1 пласирали у даљу рунду такмичења, а утиске после тријумфа над ирским представником изнео је шеф стручног штаба Црвене звезде – Марко Неђић.

Пре свега захвалио бих се навијачима на подршци. Честитао бих момцимцима на пруженој партији, уз много пехова које смо имали пред сам меч, као и током утакмице где мислим на повреду капитена Марка Ћурића у десетом минуту. Фудбалери су показали карактер након претходне утакмице и вратили се успешно на победнички колосек. Сматрам да је победа била заслужена – рекао је Неђић.

Причао је млади тренер наших јуниора и о наредним изазовима које очекују његове изабранике, како у првенству, тако и у Лиги шампиона.

Идемо корак по корак. У недељу нас већ очекује утакмица против Спартака из Суботице у првенству. Морамо тако да идемо, а притом смо у проблему са играчким кадром били и пред овај меч, а бићемо и у недељу. Гледамо да се „скупимо“ и да размишљамо од утакмице до утакмице. Имали смо прилике да гледамо прву утакмицу између Емполија и Долмжалеа, то су две озбиљне екипе и школе фудбала. Поново ће ривал бити старији од нас годину до две, али као и до сада идемо да се надигравамо. Ми смо Црвена звезда и увек идемо на победу – закључио је млади стручњак.

Претходни текстПобеда и пролаз омладинаца
Следећи текстОмладинци са Емполијем у Лиги шампиона