Списак играча за Омладинску Лигу шампиона

67

Омладинска селекција Црвене звезде ће такмичење у Лиги шампиона за младе стартовати следеће среде, 29. септембра када ће се састати са ирским Сент Патриком од 20 часова и 45 минута, а Марко Неђић је пријавио 37 фудбалера за тај двомеч.

Реванш утакмица биће одирана 20. октобра и то на стадиону ФК Чукарички, а надамо се да ће се наши бисери са гостовања вратити са позитивним резултатом. С обзиром на то да ће тим бити састављен од већине фудбалера рођених 2004. године, јасно је да ћемо бити млађи од конкуренције чији ће носиоци бити старији годину или чак и две.

На списку пријављених играча су:

Голмани: Богдан Маринковић, Урош Китановић, Никола Борјан (2004), Стефан Маринковић (2005), Душан Беговић (2006)

Одбрана: Огњен Мимовић, Стефан Лековић, Стефан Мелентијевић, Виктор Радојевић, Владислав Голдин, Марко Радић, Алекса Илић, Братислав Марић (2004), Коста Недељковић, Алексеј Вукичевић, Лука Николић (2005)

Средина: Никола Пантић (2002), Марко Ћурић, Марко Стојановић, Урош Бранковић, Стефан Пиргић (2003), Немања Видојевић, Павле Огњеновић, Михајло Милосавић, Лука Бошковић, Борис Матић (2004), Лука Лечић, Лазар Ђурић, Јован Шљивић, Матеја Радоњић, Мирко Николашевић, Јован Мијатовић, Стефан Миладиновић (2005)

Напад: Марко Лазетић, Александар Кахвић, Давор Ракић (2004), Матеја Бубањ (2005)

У случају проласка даље, наши бисери ће се састати са бољим из двомеча Емполи – Домжале.

Претходни текстЛазетић стопама Јовића
Следећи текстОдложен меч са Вождовцем